keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Ryppyisessä paidassa kohti uusia pettymyksiä

Eililen päivä oli pettymyksiä täynnä. Olen viime aikoina valittanut paitsi lasten ravintolaruoan laadusta, lastenkirjojen markkinakytköksistä, myös kiinteistövälittäjän toiminnasta Aluehallintovirastoon. Päätös saapui eilen postissa. Sen mukaan välittäjä oli rikkonut kiinteistövälityslain kahta kohtaa, mutta koska olimme miehen kanssa huomanneet itse vedätysyrityksen, ei välittäjä saa toiminnastaan huomautusta.

Kaiken valittamiseni lomassa ehdin myös voittaa muutama viikko sitten radiokanavan aamukilpailussa ravintolalahjakortin. Palkinto saapui vihdoin postissa, mutta olikin vaihtunut Fleet foxes nimisen yhtyeen albumiksi. Musiikki haisi ihan liikaa hipiltä minun makuuni ja kaikki retostelu miehelle ilmaisesta lounaasta valui hukkaan. Voiko tästäkin valittaa?


Edellä mainittujen asioiden lisäksi uudet Zaran lempihousuni repesivät takapuolesta kumartuessani laittamaan sokerikakkua uuniin. Kahden viikon satunnainen käyttö ei mielestäni pitäisi olla liikaa edes ohuelle pellavalle. Jos reklamoinnin voisi suorittaa sähköpostitse, valittaisin varmaan tästäkin. Olin nimittäin suunnitellut asuvani kesän noissa löysissä ja viileissä housuissa. Suunnitelmiin täytyi nyt tehdä muutos. Päätin, että tämän kesän kuumimmat jutut ovat vyötäröltä vähän kiristävät farkkushortsit ja ryppyiset paitapuserot. Imetystoppiasiat aiheuttavat minulle edelleen päänvaivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti