keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Reilukerho

Olenko muistanut mainita, että me ollaan oltu kipeinä? -Jos tieto on mennyt joiltakin teiltä ohi, voisin vielä vähän avautua tästä sairastamisasiasta. Esimerkiksi siitä, että mies meni takaisin töihin. Parantui flunssasta muutamassa päivässä ja lähti töihin. Kääpiö söi antibioottinsa, otti silmätippansa ja on taas elämänsä vedossa. Vauvan nenä vuotaa vieläkin, mutta siitä en osaa olla huolissani. Ja sitten olen vielä minä. Minulla on ollut tämä flunssa nyt kohta kaksi viikkoa. Olen kuluttanut 1,5 Nessu säästöpakettia ja yskinyt keuhkoni ja pääni kipeäksi. Eikö tämä jo pikkuhiljaa riitä?


Omaksuin jälleen kerran uhrautuvan äidin roolini ja kyyditsin lapset puistoon. Lakkasin aamulla varpaankynnet turkooseiksi. Ajattelin, että se voisi piristää. -Ei piristänyt. Ei voi edes lohduttautua herkuilla. Nuha on vienyt elämäniloni ohella myös makuaistini.

4 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista teille! Toivottavasti edes lämpimät ilmat helpottavat oloa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Pakkohan tämän on kohta jo loppua. Olen päättänyt nitistää tämän taudin vaikka tahdonvoimalla. Söin myös juuri yhden raa'an valkosipulinkynnen. Huh.

  VastaaPoista
 3. Täsmälleen sama juttu täällä. Paitsi että mä uskon raakaan sipuliin. Mikään ei ketuta niin paljon kipeänä kuin makuaistin menetys - lohturuoka kun kaikkein paras lääke on.

  Flunssalle NPO:ta! Pöpöt hiiteen!

  VastaaPoista
 4. Tätä taitaa nyt olla liikkeellä. Tänään alkaa jo makuaistikin palailla. Voin alkaa hoitaa flunssatraumojani turvallisesti suklaalla ja jättää nuo sipulit vähemmälle.

  VastaaPoista