keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Kevyempi ilo

Vaikka synnytyksestä ja raskauden päättymisestä on jo yli neljä kuukautta, jaksan vieläkin olla joka ilta onnellinen mahdollisuudesta nukkua vatsallaan. Se kun on vaan ihan parasta. Vaikka yöunet ovat edelleen katkonaisia ja aamulla väsyttää ehkä raskausaikaa enemmänkin, on mahtavaa että vatsa ei enää sanele asentojani. Raskaus myös kavensi vaatevalikoimaa imetystä enemmän. Ostin raskausaikana American Apparelin joustavavyötäröiset housut. Silloin tuntui täydeltä utopialta, että saisin joskus vedettyä vyötärönauhan navan korkeudelle. Niin vaan kuitenkin kävi.

Suburban Helsinki

Toinen asia, joka jaksaa edelleen epäkorrektisti ilostuttaa, on mahdollisuus käyttää alkoholia. Juomistunnelmaa latistaa hieman vain se, että iltaisin ja aina on niin väsynyt että ei jaksa juoda itseään edes humalaan. Vielä en ole päässyt baariinkaan asti. Vauvan jättäminen tuntuu toistaiseksi liian vaikealta. Tyydyn siis tissuttelemaan kotioloissa lasten mentyä nukkumaan. Täällä kotibaarissa voi heittäytyä pötkölleen heti kun siltä tuntuu.

3 kommenttia:

 1. Haa. Mahtavat housut ja mahtava blogi. Jaksoin lukea paljon muun muassa kotiäitiasiaa kerralla, vaikka se ei liity omaan elämääni millaan tavalla.

  Ja viikon paras tieto oli se, että Jeesus kuolee vasta toisella luokalla.

  VastaaPoista
 2. Kiitoskiitos. Välillä tuntuu, että nämä minun kotiäitiasiani eivät jaksa kiinnostaa edes minua itseäni.

  Tämä Jeesusasia on kieltämättä kavala. Ensin lapsille kerrotaan, että pääsiäistä juhlitaan siksi että jeesus oli niin hieno mies. Sitten tokaluokkalaisille paljastetaankin: "Ai niin, sitten se hieno mies tapettiin naulitsemalla se ristille!" Kaikkea sitä unohtuukin mainita.

  Kurkin myös sinun puolellesi. Minäkin olen joutunut pieneen kriisiin muutettuani keskustasta rivitaloon. Ruohosipulin siemenet tuolla jo odottelevat istutusta. :)

  VastaaPoista
 3. Vaikka samaltahan ne seinät siinä sohvan ympärillä näyttää, oli rakennus mikä tahansa, niin silti se rivitalo saa aikaa hämmennyksen!

  Ja yrtit ovat pysyneet (ruukuissa)hengissä vaikka olimme kolme helteistä päivää poissa kotoa. Olen hämmentynyt. Kesäkukat ovat kapinoineet enemmän huonosta hoidosta!

  VastaaPoista