lauantai 11. kesäkuuta 2011

Aamun top 10

Myönnetään, olen listaihmisiä. Olen ottanut käyttöön aamulistan. Pääni on näinä päivinä aamuisin niin totaalisen homeessa. Muutaman tunnin visiitille lähipuistoon täytyy pakata pientä viikonloppureissua vastaava tavara-arsenaali. En kuitenkaan valita. Kesällä on mukavaa olla helsinkiläinen. Asukaspuistojen kahluualtaat täyttyvät vedellä ja lapsille tarjotaan ilmaiseksi soppaa. Kaikki tämä toiminta vaatii myös varusteita.


Maanantaina unohdin kääpiön uimapuvun, tiistaina oman lounaani ja aamukahvin, keskiviikkona vauvan aurinkohatun ja vaihtovaipat, torstaina laadin listan, perjantai oli yhtä pakkaamisen autuutta. Hermoissa säästyy 50%, jos minä saan tuijottaa aamukoomassa jääkaapin oveen kiinnitettyä aamulappuani ja toimia niin kuin siinä sanotaan.

Olen varmastikin todella hyvä äiti.

2 kommenttia:

 1. Aivan mahtava magneetti! Saanko udella, mistä se on mahtanut löytyä?

  VastaaPoista
 2. Eikös ole! Se on lahja, jonka antaja ei ole nyt kyselyetäisyydellä. Nopealla googletuksella samaa magneettia saa ainakin parista jenkkiläisestä nettikaupasta. Varmaan toimittavat Suomeenkin.

  http://www.funkyfridge.com/EP-9091.html

  http://www.ephemera-inc.com/Shop-By-Theme/God-and-Jesus/Jesus-loves-you.-Everyone-else-thinks-you-re-an-asshole.-Refrigerator-Magnet-9091.html

  Meillä on myös toinen samaa sarjaa. Jesus is coming, look busy.

  VastaaPoista