maanantai 6. kesäkuuta 2011

Lisävarustelua

Vauvaan tuli kahvitahra. Valkoiseen froteiseen tumppuun jäi ruskea läikkä, otsaan kuivuneen tahran pyyhin pois peukalolla. Minä läikytin vauvan päälle kahvia. Vähän taisi mennä silmäänkin. Kenenkään ei tarvitse soittaa lastensuojeluun. Kakkonen ei edes herännyt kahvikylpyyn.

Olen ollutpääosin tyytyväinen Phil & Tedsin Explorer kärryhankintaan, mutta kolmipyöräisten rattaiden ohjaaminen yhdellä kädellä molempien lasten ollessa kyydissä on vaikeaa. Ei saisi tulla mutkia matkaan tai käydä ruokakaupassa. Tai pidellä kädessä kahvimukia. Minä teen välillä kaikkia kolmea yhtäaikaa. Siellä alaosastossa makoileva vauva tahriintuu tässä menossa helposti.


Kakkosen likaantumisen inspiroimana päätin sijoittaa rahaa amerikkalaishenkisesti mukitelineeseen. Minulle ehdotettiin myös sellaisen juomalippiksen hankintaa, jossa korvien yläpuolella on juomatölkeille telineet. Tölkeistä kulkee pillit lippiksen kantajan suuhun. Lippis olisi varmasti puistopiireissä melkoinen ice braker ja jättäisi molemmat kädet juomistilanteessakin vapaaksi, mutta tylsimyksenä hain ratkaisun Vaunuaitasta. Nyt kuulkaas kelpaa työnnellä, eikä tule vauvaankaan tahroja, ainakaan juomapuolelta.

P.S. Explorerit ovat ihan hyvät, mutta jos joku teistä on saanut sen sisarussadesuojan taiteltua takaisin siihen säilytyspussukkaan, olisin kiinnostunut oppimaan miten se tehdään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti