perjantai 31. joulukuuta 2010

Vaihdan verkkarit farkkuhousuun

Äitiyslomani oli eilen lyhempi kuin olin suunnitellut. Kävin Alepassa ostamassa varsiselleriä ja sitten menin Siwaan hakemaan Ellokselta tilaamani kengät. Siihen meni alle puoli tuntia. Kun kerroin miehelle, että olen aloittanut tänään äitiysloman, ehdotti hän juhlimista vetämällä perseet olalle. Sitten vaihdettiin sänkyyn puhtaat lakanat, minä kävin suihkussa ja lakkasin varpaankynnet. Aamulla keitin maitokahvia ja söin kolmannen leivän päällä marmelaadia.

Vuoden viimeisen päivän kunniaksi päätin pukeutua tavallisten ihmisten vaatteisiin. Sellaisiin, joita pidetään vaikka työpaikalla. Ei ulkoilupukua. Olihan meillä oikein erityisohjelmaakin. Pissaputkiloita piti toimittaa Naistenklinikalle. Jalkaan vedin uudet maiharit. Ne ovat juuri hyvät, vaikka kääpiö totesi niiden olevan liian pienet. Kaikki on hänelle nykyään liian pientä.

Viime uutena vuotena juotiin kääpiön nukkumaanmenon jälkeen Southern Comfortia ja kuunneltiin Tuomari Nurmiota. Katsotaan jaksanko tänä vuonna puolille öin asti. Mukavaa uutta vuotta teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti