tiistai 21. joulukuuta 2010

Ei ihan jokasään kengät

Pienissä lapsissa on se hyvä puoli, että heidän kauttaan voivat vanhemmat toteutella kaikenlaisia mielihalujaan. Vaikka esimerkiksi kenkien suhteen.

Huomasin vuosien käyttötauon jälkeen, että Doctor Martensin maiharit hiertävät ikävästi kantapäätä. Muistan lukeneeni jostakin blogista samansuuntaisia kommentteja tuoreemmista malleistakin, joten luovuin uusien Martensien hankinnan suunnittelusta ja suuntasin etsintäni muualle.


En kuitenkaan voinut vastustaa kiusausta, kun törmäsin Stockmannin lastenosastolla pienen pieniin ja halpoihin nahkamaihareihin. Lasten kengät kun ovat mielestäni yleensä hyvin rumia tai liian kalliita. Mies yritti kotona huomautella, että eiväthän ne ole oikein talvikengiksi sopivat, kun niissä ei ole vuoria. Minä en halunnut kuunnella. Kerroin ostaneeni kenkiin lämpöpohjalliset.

Halusin välttämättä laittaa uudet maiharit kääpiölle jalkaan kun lähdimme vierailulle mummin ja ukin luokse. Lasta jouduttiin kantamaan kadulla, koska lunta meni koko ajan varsista sisään. Näitä käytetään enemmänkin ostoskeskuksissa, minä selvensin miehelle. Meidän täytyy nyt alkaa käydä enemmän ostoskeskuksissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti