perjantai 10. joulukuuta 2010

Heillä ja meillä

Kaikki varmasti tietävät, että internetistä vaatteita tilatessa ei aina kannatta odottaa, että vaate näyttäisi samalta kotosalla kuin nettikaupan kuvassa esiintyvän mallin päällä. Minä kuitenkin haluaisin aina välillä ajatella juuri niin. Toive on epärealistinen varsinkin silloin, jos tietää synnyttävänsä lapsen parin kuukauden kuluttua housujen tilaamisesta. Vyötärön seutu alkaa olla melko tukevassa kunnossa.Minä sain muutama viikko sitten pakkomielteen uusien kotihousujen löytämisestä. Koska ulkona liikkuessa päällä ovat olleet lähinnä kurahousut, olen päätynyt kuljeskelemaan sisätiloissa etupäässä kurahousujen alle puetuissa sukkahousuissa tai pitkissä kalsareissa. Kun mies saapuu kotiin töistä kauluspaidassaan, tuntee sitä itsensä jotenkin ankeaksi. Olo on kuin toinen olisi hiihtolomalla Himoksella ja vain toinen tekee päivisin jotakin järkevää. Päätin ratkaista ongelman uusilla housuilla. Ne voi jättää kurahousujen alle ulos lähtiessä. Näin vältytään sukkahousuissa kuljeskelulta. Kuinka kätevää. Ne eivät ole verkkarit, mutta niitä voi käyttää samaan tyyliin. Hieman kaupunkikelpoisemmatkin ehkä, vaikka näyttävätkin alemmassa kuvassa erehdyttävästi pyjamahousuilta. Livenä ei niin paljon. Pöksyt ovat American Apparelin ja pesulapussa lukee Made in downtown LA.

Downtown Helsinki

Olin vähän harmistunut siitä, etteivät housut istuneet päälleni aivan yhtä hyvin kuin ylemmän kuvan rouvalle. Ensi kesänä sitten, minä ajattelin. Housut ovat sopivat myös synnytyksen jälkeiseen aikaan. Synnytyksen jälkeen ei oikein mahdu vielä omiin housuihinsa, joten kuminauhavyötärö auttaa yli ensimmäisten kuukausien painonpudotuksen. Toistaiseksi annan vyötärön vielä kiristää.

4 kommenttia:

 1. Minun piti Suomessa käydessäni samalla ostaa itselleni ekat äitiyshousut. Hahaa. Porissa tällaisia härpäkkeitä ei löytynyt mistään - ainoastaan H&M:sta (toinen liike oli kiinni, josta olis ehkä löytynyt). No, nää H&M:n mallit oli kaikki suunniteltu pitkille ja hoikille naisille - yksikään malli ei sopinut minulle. Enkä ole mielestäni mikään iso - 158cm ja nyt ehkä 59kg (rv13). Kyllä siinä punoitti pärstä ja v-kerroin kilahti kattoon sovitushuoneessa ährätessä. Joku myyjä muistaakseni Lindexiltä sanoi, että netistä niitä voi tilata. En varmana tilaa tuon henkkamaukkakokemuksen jälkeen. Pitää varmaan alkaa kutoa villamekkoa. Jos osais kutoa. Tai edes neuloa...

  No, toivottavasti täältä Tanskasta löytyy sopivia housuja, ettei tarvii tulla töihin sukkahousuissa. Huomenna kerään henkiset voimavarani ja miehen visan ja lähden Köpiksen mammaliikkeisiin suomalaisella sisulla :)

  VastaaPoista
 2. Odotan osaksi tulevaa synnytystä innolla ihan vaan siksi, että pääsen eroon äitiyshousuista. Minä vihaan niitä. Henkkamaukan housuja ei kannata jäädä haikailemaan, koska ne ovat ainakin omasta mielestäni huonoja. Ne eivät pysy ainakaan minulla ylhäällä.

  Jos kävisin töissä, panostaisin pariin hyvään mekkoon ja villasukkahousuihin. Mekot ovat ison vatsan kanssa paljon mukavampia. Täällä lapsen kanssa ulkoillessa mekossa tulee vain kylmä.

  En osaa sanoa täytyisiko hyvistä äitiysfarkuista oikeasti maksaa se 70e, jotta saisi hyvät. Minä olen sen verran pihi, että en tuollaisia summia muutaman kuukauden takia viitsi tuhlata.

  Onnea housuetsintöihin!

  VastaaPoista
 3. Minusta nuo housut sopii ehkä noin miljoona kertaa paremmin sulle kun tuolle mallille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Olen kyllä ihan onnellinen, että ei ole enää tuota mahaa. :)

   Poista