keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Töissä yöpaidassa

Kävin tänään suihkussa ensimmäistä kertaa pariin päivään. Suihkua ennen vietin 60 tuntia samassa t-paidassa. Pyjamahousut vaihdoin puistoon lähtiessä farkkuihin. Tässä kotitaloustyössä on se hyvä puoli, että toisia ihmisiä tapaa lähinnä ulkoilmassa. Kukaan ei puistossa näe, mitä pitkän parkatakin ja pipon alla on piilossa. Töissä voi siis periaatteessa olla yöpuvussa, jos niin huvittaa tai on vain kuoleman väsynyt. Väsyneeksi tulee silloin, jos vatsassa nukkuva lapsi herää neljältä aamulla ja viereisessä huoneessa nukkuva lapsi viideltä aamulla.

Minä haluaisin tietää, kenen mielestä kellojen veivaaminen edestakaisin on jotenkin tarpeellista. Ajatus siitä, että talviaikaan siirryttäessä saa nukkua tunnin pidempään tuntuu tässä perheessä huonolta vitsiltä. Meillä kun saa herätä tunnin aikaisemmin
Eilen aamulla pääsi väsyneenä itku, kun tajusin olevani taas samassa tilanteessa kuin vuosi sitten. Se oli ihan kamalaa aikaa, enkä halua sitä enää kokea. Ehdin jo olla niin voiton riemuinen kääpiön nukuttua jonkun aikaa jopa seitsemään asti aamulla. Kello viideltä ei kuulu kenenkään olla hereillä. Televisiostakaan ei tule silloin mitään ohjelmaa. Mummoille suunnattu Studio55:kin alkaa vasta kuudelta.

Tänään oli reippaampi olo. Mies nousi kääpiön kanssa viideltä ja minä nukuin kahdeksaan. Tunsin itseni ihan uudeksi ihmiseksi ja päätin pukea sen kunniaksi puhtaat vaatteet päälle. Koska tuskailen edelleen raskaushousuihin kohdistuvan vihani kanssa, olen ottanut käyttöön Acnen lempihousuni. Housut ovat tarpeeksi löysät käytettäväksi roikkuvana mallina ja pysyvät kuitenkin ylhäällä. Ihan parasta, heti pyjamahousujen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti