sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Pariskuntakengät

Lemmikit ja omistajat alkavat tunnetusti muistuttaa ajan myötä toisiaan. Näin käy ilmeisesti myös aviopareille. Jotkut toteuttavat yhteenkuuluvuuttaan ostamalla samanlaiset tuulipuvut. Meidän perheessä ostetaan samanlaisia kenkiä. Meillä on prätkäbootsit, Converset ja nyt myös talvisaappaat. Kuinka romanttista!



Jalat palelevat melko nopeasti paikallaan seisoskellessa jo näissä lämpöasteissa, joten talveksi oli keksittävä jotakin ihan oikeasti lämpöistä. Tuskailtuani kaupoissa kaikenlaisten goretex-kenkien rumuutta, olin iloinen muistaessani Sorelin valmistavan ihan mukavan näköisiä talvikenkiä. Esitellessäni löytöäni miehelleni, ilmoitti myös hän haluavansa samanlaiset. Miehelle kengät tilattiin alennuskupongilla Ellokselta. Koska olen maailman kärsimättömin ihminen, en jaksanut odottaa Sorelin kenkien saapumista marraskuussa Partioaittaan. Tilasin omani tanskalaisesta shoesandfriends.comista. Nopeaa ja helppoa. Jos näillä ei tarkene seisoskella ulkona talvipakkasella, niin ei sitten millään.

Onneksi meillä on työnjako puistossa käymisen suhteen. Minä hoidan arkipäivät ja mies viikonloput. Ei tarvitse perhekengissä seisoskella ihan vierekkäin. Ja varmasti edelleen pilkataan niitä samanlaisiin tuulipukuihin sonnustautuneita pariskuntalenkkeilijöitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti