keskiviikko 27. lokakuuta 2010

210g parempaa mieltä

Alkuraskaus muistuttaa erehdyttävästi sairautta. Väsyttää, on paha olo ja ruoka ei maistu. Raskauden loppupuoli muistuttaa luultavasti vanhaksi tulemista. Ei pysty enää liikkumaan reippaasti, kyykistelystä tulee vaikeaa, on kaikenlaista uniongelmaa ja väsyttää jatkuvasti.

Ensimmäisen raskauden aikana töissä ollessa pystyi konttorihommissa melko mukavasti istuskelemaan konttorituolissaan ja tekemään konttorihommia. Nyt pitää väsyneenä kykkiä hiekkalaatikon reunalla ja painia 10,6 kg painavan vastustajan kanssa ulkovaatteiden laitosta ja jaksaa säilyttää hermonsa jatkuvissa uhmataistoissa. Raskaana ollessa tämä kaikki tuntuu kovin raskaalta. Kelan kuponkien mukaan tätä kutsutaan kotitaloustyöksi.

Normaalisti väsymys-vitutus parannettaisiin muutamalla lasillisella punaviiniä. Nyt turvauduin suklaaseen. Kävin ostamassa Alepasta itselleni Wiener nougat rasian ja söin sen melkein kokonaan yhden tunnin aikana. Kaikenkaikkiaan 25 palasta 60 minuutissa. Ja tuli parempi mieli. Yritän olla ajattelematta, että raskautta on vielä 14 viikkoa jäljellä ja että maha kasvaa tästä vielä. Ensi viikolla menen sokerirasituskokeeseen. Suklaan syöntihän voisi periaatteessa olla harjoittelua sitä varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti