lauantai 22. toukokuuta 2010

Vaarallinen yhdistelmä

Mitä saadaan, kun perheenäiti lähtee muutaman oluen juotuaan piipahtamaan kaupungilla ennen pussikaljoittelua? -Leopardikuviota ja nahkatossut.

Lähdin kaupungille optimistisesti korkkareissa ilman sukkia. Jo ratikkapysäkillä huomasin, että kengät ilman sukkia hiertävät, niin omituiselta kuin se kuullostaakin. Minulla oli siis hyvä syy ostaa uudet kengät. Ostovimmaa lisäsi aiemmin päivällä kokemani pettymys. Olisin halunnut laittaa jalkaan gladiaattorisandaalini, mutta ne olivat mystisesti kadonneet eteisen kenkäkaapista. Missä ne ovat? Tietääkö kukaan?

Päätin siis poiketa kenkäkaupassa. Kenkäkaupat olivat jo sulkeutuneet, joten poikkesin Aleksi 13:sta. Katselin ensin sandaaleja, mutta bongasin Vagabondin hyllystä kasaritossut, joiden hankintaa olen pohtinut pitkin kevättä. Tossut lähtivät kanssani kassalle, jossa myyjä ilmoitti, että jos ostaisin vielä kaksi tuotetta saisin alennusta 25%. Minulla oli siis mahdollisuus säästää rahaa!

Tällaisista hetkistä pitäisi varoittaa etukäteen. Ihminen (minä) tekee ihan omituisia päätöksiä pienessä hiprakassa ja omassa päässä luodussa kiireessä. Muistin tarvitsevani jonkun yksivärisen huivin puistossa päähän kietaistavaksi. Mudan värinen trikoohuivi löytyi helposti ja oli hyvä valinta. Toinen valinta ei mennyt niin nappiin, vaikka huiviosasto oli täynnä hienoja huiveja. Minäpä päätin ostaa leopardihuivin! Niinpä. Nyt minulla on sitten leopardihuivi ja krapula. Kiva. Vai onko tuo kirahvii?Krapula-ahdistusta lieventää se, että periaatteessa huivit maksoivat yhteensä vain kympin, jos ajatellaan että olisin kuitenkin ostanut ne tossut. Näinhän se täytyy ajatella.

2 kommenttia:

  1. Hei muru, musta toi kirahvi/leopardi/seepra on hyvä! Ja vielä kun olet säästänyt noin paljon rahaa, se oli ehdottomasti kannattava ostos. Jos ei muuta, lainaan sitä itse enskariin. Ja läikytän sen päälle virvokkeita.

    VastaaPoista
  2. Lasketaanko bensa virvokkeeksi? Kirahvista ja minusta on kyllä jo hyvää vauhtia tulossa kavereita. Ulkoilutin sitä tänään jo puistossakin, eikä kukaan nauranut, ainakaan päin naamaa.

    VastaaPoista