lauantai 8. toukokuuta 2010

Minä ja Mr T

Mikä olisikaan parempi päivä aloittaa kotiäidin tyyliblogi kuin äitienpäivä -elämäni toinen sellainen. Päiviä jolloin voi vetää korkkarit ja mekon päälle on nykyään vähemmän. En tosin ole ikinä ollut mikään varsinainen mekkoihminen. Töissä käydessä sitä kuitenkin yritti näyttää asialliselta ja uskottavalta. Nyt kotona lapsen kanssa ollessa useimpina päivinä sitä lähinnä miettii, että missä vaatteissa ei tule kylmä leikkipuistossa hengaillessa ja voiko tämä asu päällä kyykistellä hiekkalaatikolla. Joinakin aamuina, kun on herännyt katkonaisen unen jälkeen klo 05.15, ei pukeutuminen tai edes suihkussa käynti ole ensimmäisenä mielessä.

Perjantaiaamuna hieman kello viiden jälkeen asuksi valikoitui lattialla lojuneet jumppahousut sekä edellisen päivän paita.

neuletakki Sisley, paita H&M, housut Esprit, sukat DIY,
kuvausrekvisiittana toiminut lapsi DIY


Tässä elämäntilanteessa vaatteiden järkevyys on tullut tärkeäksi kriteeriksi pukeutumisessa. Kuivapesua vaativat vaatteet ja herkät materiaalit jäävät auttamattomasti käyttämättä kun lounasseurana on perunamuusiaan käsin kopeloiva 1-vuotias. Vaatevarastoni on myös viime aikoina täydentynyt yllättävillä hankinnoilla. Olen jopa ostanut itselleni sadetakin. Järkevyys ei kuitenkaan ole sama asia kun tylsyys tai tyylittömyys. Mieleiset vaatteet päällä ja lähikahvilasta haettu maitokahvi kourassa leikkipuistossa väsyneenä seisoskelukaan ei tunnu niin pahalta.

Tänään sunnuntaina sain äitienpäivän kunniaksi nukkua pitkään. Ei täytynyt myöskään mennä puistoon. Päivää juhlistimme ravintolalounaalla ja sain pukea päälle suosikkihameen.


t-paita H&M, villatakki Zara, keinonahkahame KappAhl, kengät o.i.s., korut H&M ja kirppari

Koruinspiraation huomasin saaneeni Mr T:ltä. Meillä on myös samanlaiset kasvatusmetodit.Tämä on siis blogi tyylistäni ja elämästäni, joka tapahtuu pääasiassa kotona ja pihalla. Ja siitä kun tuntuu että on menosta vähän pihalla, kun on vaan kotona ja pihalla.

Tervetuloa mukaan!


4 kommenttia:

 1. Äitienpäiväasu on todella kaunis ja ylemmän kuvan neuletakki näyttää todella ihanan pehmoiselta ja on juuri sopivan iso! Muutenkin uusi blogi vaikuttaa todella kivalta :) tsemppiä sen pariin ja hyvää äitienpäivää! :)

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa, ensimmäinen vierailija! Ja kiitos!

  VastaaPoista
 3. Blogi on asiallinen ja mukavasti stadin slangilla höystetty. Odotan innolla jatkoa. Nyt ei pitäisi palella kun mittarin elohopea on näinkin paljon nousussa.

  VastaaPoista
 4. Hei ja kiitos! Nyt ei todellakaan tarvitse palella. Aurinkorasvatkin on jo kaivettu esiin. Nyt vaan täytyy alkaa potea sitä jokavuotista "mulla ei ole mitään kesäistä päällepantavaa"-kriisiä.

  VastaaPoista