tiistai 25. toukokuuta 2010

Iso musta mekko

On kausia, jolloin haluaisi tyhjentää koko vaatekaappinsa roskikseen ja ostaa kokonaan uudet vaatteet. Aamulla vaatteita valitessa ei oikein mikään tunnu sopivan tunnelmiin. Nyt on ollut se tunnelma. Tämä voi varmaankin osaltaan johtua siitä, että on kevät ja lähes kaikki vaatteeni ovat mustia tai harmaita. Keväisin voisin ainakin ajatuksen tasolla pukeutua värikkäästi.

Tunnen itseni kuitenkin sen verran hyvin, ettei vaatekomeron totaalityhjennys kannata. Minä nimittäin ostan aina samoja vaatteita. Uudestaan ja uudestaan. Täyttäisin uuden garderoobini mustilla, harmailla ja valkoisilla t-paidoilla, korkeavyötäröisillä housuilla, farkuilla ja villatakeilla. Olen siis löytänyt tyylini, mutta tyylini tuntuu joskus auttamattoman tylsältä. Olen huono asustamaan ja vetämään päälle mitään, millä ei ole mitään käytännön tarkoitusta. Käytetään tyylistäni kuitenkin tässä yhteydessä sanoja minimalistinen ja funktionalistinen.French Connectionin musta lepakkomekko sopii tyyliini ja on täydellinen arkimekko. Se on paksua viskoosia, mutta tuntuu kuitenkin laadukkaalta. Mekon muoto varmistaa sen, ettei vatsan sisäänvetämistä tarvitse ajatella päivän aikana kertaakaan. Se joustaa ja on muutenkin ihana. Siinä ei ole mitään liikaa. Yhdistettynä leggingseihin ja tossuihin siitä saa oivallisen ulkoiluasun.
Olen periaatteessa jo lopen kyllästynyt ikuisuuksia jatkuneeseen leggingstrendiin, mutta välillä ne ovat ihan paikallaan. Tuntuu niin mukavalta vetää kengät paljaisiin jalkoihin. Kaulaani kietaisin hiljattain hankkimani huivin, jota olen päättänyt kutsua kirahviksi, koska kirahvit ovat mukavampia kuin leopardit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti