torstai 15. marraskuuta 2012

PL 347

On olemassa osoite, jonka jokainen lapsuutensa Suomessa viettänyt ihminen muistaa ulkoa. Ja siihen osoitteeseen sopivan melodian myös. Pikku Kakkosen posti, postilokero 347, 33101 Tampere 10, Pikku Kakkosen posti.

Olo oli liikuttunut ja juhlallinen, kun kohotin postilaatikon luukkua ja esikoinen työnsi varpistellen ruskeaan kirjekuoreen sujautetun omakuvansa matkalle kohti Tamperetta. Nämä ovat niitä hetkiä, jotka muistaa omasta lapsuudestaan. Elämän jatkuvuuden tuntee jossakin hyvin syvällä sydämessään niinä hetkinä, kun lapsen kautta muistaa, miltä tuntui kun itse oppi ajamaan polkupyörällä ilman apupyöriä tai miten hauskalta tuntui ryömiä ruokapöydän alle istumaan. Tai miltä tuntui jännittää, näkyykö oma piirustus televisiossa.Nyt katsomme Pikku Kakkosen postiosuutta ihan uudella mielenkiinnolla. Isin piirros on näytetty samassa ohjelmassa joskus 70-luvulla. Pelle Hermannikin on palannut taas takaisin ohjelmistoon ja se pelottaa lapsia edelleen. Onneksi jotkut asiat eivät koskaan muutu.

4 kommenttia:

 1. Oii tuota kihelmöivää odotusta :))!

  VastaaPoista
 2. Mun piirustuksia ei koskaan näytetty. :(

  Meillä poikaset eivät ole vielä hoksanneet että sinne voisi oman taidepajan teoksia postittaakin.. Mut eiköhän ne kohta senkin keksi! :) Toivottavasti eivät ota yhtä vakavasti kuin äitinsä jos piirustuksia ei näytetä. x)

  Pelle Hermanni ON pelottava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyy lähettää Tohloppiin joku agressiivinen uhkailukirje, että näyttäkää se vihreällä vesivärillä tuherrettu pallukka!!! :D

   Mua pelotti Pelle Hermannissa eniten se alkumusiikin lentelevä pellen nenä. Ja oli se kepakkokin melko kuumottava.

   Poista