sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Ohjeen mukaan

Loman alun kunniaksi tehtailtiin kotona pizzaa. Kun asettelimme taikinapalloja leivinalustalle kaulittavaksi, ilmoitti kääpiö vetäytyvänsä omaan huoneeseensa tekemään pizzan valmistukseen tarvittavan ohjeen. Hetken perästä hän ilmestyi keittiöön paperinpala kädessään, jonka asetteli huolellisesti leivinalustan viereen ja alkoi kaulita omaa pizzaansa ohjeen mukaisesti. Ei siihen ohjeeseen ollut juuri mitään lisättävää.


Täydellisen loman ohjetta laatiessani olen päätynyt siihen, että täytyy tehdä juuri sitä, mikä tuntuu ihanalta. Jos lasten kanssa rannalla makoillessa tekee iltapäivällä mieli lasia kylmää valkoviiniä, se täytyy ottaa. Täytyy ottaa päiväunia, kun lapset nukkuvat samaan aikaan (olenko muistanut hehkuttaa!!!!!) ja neuvottelujen mukaan muulloinkin. Täytyy syödä suklaakeksejä aamupalan päätteeksi. Täytyy ostaa hyvä levy ja kuunnella sitä kuulokkeilla kaikessa rauhassa lasten mentyä nukkumaan. Täytyy leipoa täytekakku ihan tavallisena päivänä. 

Säätila ei toistaiseksi ole ollut ihan täydellinen. Onneksi uimahallin uima-altaan vesi on lämmintä.

4 kommenttia:

 1. Ihan mahtavaa nuo päiväunet samaan aikaan! Olet sen kyllä ansainnut, todellakin :)

  Minä olen syönyt ja syönyt. Kuvittelen, ettei ihminen voi syödä liikaa. Eikä voikaan, ellei katso amerikkalaisia laihdutusohjelmia. Harmi vaan, kun huomenna on edessä pakollinen punnitus. Ehkä yön paasto auttaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaan aikaan nukkumisessa oli melkein vuoden tauko. Olen tästä kyllä riemastunut.

   Poista
 2. Voi oikeesti, nauti tosta päiväuni-jutusta! Esikoinen lopetti päikkärit jo vuosi sitten...plaah...
  Ja nyt mun tekee mieli valkkaria. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nautin! Muistinko sanoa, että oli melkein vuoden tauko!

   Ja sitten vaan valkkaria kittaamaan! :)

   Poista