keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Onnistunut alkuviikko

Olipas mukava vappu! Hieno ilma, hyvää ruokaa, mainiota seuraa ja paljon hyvää mieltä. Tuli vallan kesäinen olo, kun grillissä paistui makkaraa ja aaton juhlapöytä katettiin terassille. Ilman takkia ei tullut edes kylmä.  


Myös ravintolakarma oli tällä kertaa puolellamme. Selviydyimme kunnialla kolmen ruokalajin vappulounaasta päiväunista kieltäytyneen 1-vuotiaan ja kahden toimeliaan 3-vuotiaan kanssa. Parikuinen koliikkivauvakin nukkui koko parituntisen. 


Ja kohta onkin jo uudelleen viikonloppu. Hurraahuuto pyhien katkaisemille viikoille!


2 kommenttia:

 1. Vihdoinkin kesä tulee, jee. Ihanan kesäisiä kuvia.

  Vautsi, ihailen vappulounaasta selviytymistä tuolla kombinaatiolla. Me just päätettiin, että ei mennä ravintolaan pitkään aikaan. 2,5 v ja 10 kk pitivät sellaisen yhtäaikaisen kiljukaulaserenadin pöydässä pari viikkoa sitten, että taitaa olla pienen tauon paikka, ei kestä omat hermot. (Anteeksi vaan Cafe Piritta ja sen asiakkaat, kalakeitto oli kuumaa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kyllä jännitti, että miten pinna kestää ravintolointia. Täytyi vaan päästä siihen mielentilaan, että ei kamalasti haittaa vaikka lapset sotkee ja sählää, kunhan pysyvät edes suht hiljaa. Onneksi oli jälkkäribuffa, joka piti lapset melko tyytyväisinä. Ja äitienpäivänä uudestaan!

   Mutta ei tuota ravintolaruokailua kyllä ihan hirveän usein kestä lasten kanssa.

   Poista