maanantai 26. maaliskuuta 2012

Täysi kymppi

Sain taas haasteen, eikä se tullut käräjäoikeudesta! Se tuli Ripulta, joka on minulle uusi, mutta erittäin mieluinen tuttavuus. Ripu kuuluu A-luokkaan ja haaste menee näin: Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Haasteessa kuuluu jakaa ainakin kymmenen (10) hyvän mielen asiaa, antaa vielä eteenpäin viidelle (5) bloggaajalle ja lisäksi mainitse haasteen antajasi.

Tässä siis muutama minun elämääni ilahduttava asia.

1. Aurinkolasit


Maailma näyttää aina mukavammalta aurinkolasien läpi katseltuna. Mustat silmänaluset ja meikittömät silmät peittyvät kätevästi väsyneinä päivinä. Huonoina päivinä aurinkolasien takana voi myös vältellä leikkipuistossa katsekontaktia toisten vanhempien kanssa.

2. Huulipuna


Niinä päivinä, joina jaksaa laittaa meikkiä naamaan, ei mikään nostata mielialaa kuin kirkkaanpunainen huulipuna. Punahuulisena tunnen itseni heti paljon mielenkiintoisemmaksi ihmiseksi.

3. Kahvi


Aamukahvi suodatinkahvina, latte iltapäivällä lasten nukkuessa, tuplaespresso hyvän aterian päätteeksi, pikakahvi työpaikalla kiireessä -kaikki käy. Olen kofeiiniriippuvainen, eikä haittaa yhtään. Olen aamuisin mukavampi heti, kun olen saanut vähän kofeiinia vereeni. Olen elänyt univajeessa viimeiset kolme vuotta. Tämä on minun elinehtoni.

4. Rinnat -tai mitä niistä on jäljellä


Tissiasia on onnellisuuslistan tuorein tulokas. Olen vuosia vihannut raskauksien ja imetyksien kasvattamia rintojani. Paitapuseroiden napit eivät ole mahtuneet kiinni ja vartalo ei ole tuntunut omalta. B-kupista raskaudenaikaiseen C-kuppiin ja imetyksenaikaiseen D-kuppiin. Yksi imetys ei vienyt rintoja. Toinen vei ne käytännössä kokonaan, eikä minua haittaa yhtään.

5. Hyvä ruoka


Uskon vakaasti, että olen onnellisempi ihminen, kun syön hyvää ruokaa -niinkuin esimerkiksi tuota makaronilaatikkoa sen tultua uunista ulos. Tulee mieleen yksi mainoslause, mutta ei laiteta sitä nyt tähän.

6. Arkikorot


Kun elämä keskittyy kodin, leikkipuiston ja lähikaupan välille, ei korkokengille ole kamalasti käyttöä. Eikä niissä sitä paitsi jaksa edes kovin kauan kävellä. Järkevät arkikorot piristävät sopivasti mielialaa ja saavat selän suoristumaan.

7. Blogi


Tämä minun blogini siis. Kirjoittaminen on minulle tärkeää. Perustin blogin, koska tunnen itseni välillä ihan oudoksi äidiksi. Blogin myötä olen ymmärtänyt, että on olemassa myös toisia outoja äitejä. Kiitos teille kaikille siitä!

8. Lapsi nro1


Esikoistytär, josta en voisi olla ylpeämpi. Lapsi ällistyttää tutut ja tuntemattomat välittömyydellään ja reippaudellaan ja esittää hammashoitolassa spontaanin tanssinumeron.

9. Lapsi nro2


Kuopus, jonka väsymätön hymy sulattaa sydämen. Jos kaikki kohtaisivat uudet ihmiset hänen laillaan hymyhuulin, olisi maailma ihan varmasti mukavampi paikka elää.

10. Tämä oma elämä


Ei minulla ole oikeastaan kamalasti valitettavaa. Hyvä mies, ihania ystäviä ja asiat ihan mallillaan. Malja sille, että 32-vuotiaana tietää kuka on ja mitä haluaa.

Hyvän mielen haaste 2012 lähtee eteenpäin yhdelle (1) henkilölle ja se on Täti-ihminen.

8 kommenttia:

 1. Kiitos! Hyvä mielihän tästä tosiaan tuli :)

  VastaaPoista
 2. Yhdessä vaiheessa listaa piti tarkistaa, ett mitäs blogia tässä nyt luetaan ku tuli nii erilaista tekstiä :D Mukava välillä tällainen positiivinen postauskin :)
  -Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Mä alan pitää nyt tällaista "hyvän mielen blogia". :D

   Poista
 3. Ihanaa, joku muukin myöntää ettei kaipaa isoja tissejä! Tuskin maltan odottaa, että omani kutistuvat imetyksen jälkeen takaisin mainioon A-kokoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntui niin ihanalta heittää kaikki ne kamalat isot rintsikat roskiin ja mallailla kaupassa päälle sellaisia teinityttöjen harjoitusrintsikoita. :D

   Poista