torstai 8. maaliskuuta 2012

Naisellista

Hyvät naistenpäivän toivotukset kaikille, naiset! Täällä äitiysblogipiireissä meitä naisia riittää, vaikka ei tämä mikään hyvä sisko kerho ole.

En usko, että äitiyden myötä naiset liittyisivät johonkin äitien solidaarisuuskerhoon, jossa tuetaan toisten äitien valintoja ja aletaan jutella kiinnostuneena toisille bussin kärryvälikössä. Miksi ihmiset olisivat vanhemmuuteen liittyvissä asioissa jotenkin erilaisia, kuin elämässä noin ylipäätään? Pidämme ihmisistä, jotka ovat kanssamme samaa mieltä. Suhtaudumme epäilevästi päinvastaisiin mielipiteisiin. Mielipiteistähän tässä vanhemmuudessakin on loppujen lopuksi kysymys -mielipiteistä ja miten niitä sovelletaan omaan elämään.


Äidit osaavat olla ihan yhtä kusipäisiä, kuin kuka tahansa muukin kadun tallaaja. Jos äitiys tai isyys tekisivät ihmisestä jotenkin paremman, kohteliaamman tai suvaitsevamman, maailma olisi täynnä hymistelyä ja selkääntaputuksia. Ainakaan minusta ei ole äitiyden myötä tullut yhtään mukavampaa ihmistä. Nyt minulla on vain yksi uusi aihekenttä, jossa voin olla toisten kanssa eri mieltä. Ja joidenkin kanssa jopa samaa mieltä.

Minä ajattelin juhlistaa tätä päivää perinaisellisesti suklaata syöden.Tunsin pientä kohtalon ivaa, kun suklaakätkössä oli jäljellä vain yksi suklaapala. Söin sen jo. Täytyy hakea kaupasta lisää.

10 kommenttia:

 1. Nyt on pakko avautua. Katsoin tuota kuvaa tekstiä lukiessani - ajatellen, että se on saippua. (Ja mietin miten se aiheeseen liittyy.) Ja vielä mietin, että jännä kun siinä lukee "Fazer". Että mitäköhän mun aivotoiminnalleni on tapahtunut? Akuutti suklaanpuute?

  Nimim. onx normaalii?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Akuutti suklaapsykoosi! Pitäiskö sun hieroa vähän suklaata naamaan, jos aivot sitten muistaisivat? :D

   Poista
  2. Huvittavaa tässä on vielä se, että tuollainen Fazerin sininen levy nököttää n. 5 cm päästä näppiksestäni. Ehkä täytyy vähän maistaa tota saippuaa...

   Poista
 2. No näin juuri. Ihmisten päissä on kusta: joillakin enemmän, toisilla vähemmän. Semmoista se vaan on, olipa alavärkki mikä tahansa, tai olipa sieltä värkistä tullut joskus jotakin muutakin kuin kusta. Kuulostanko syvälliseltä? Hyvää naistenpäivää sinullekin :D ! (Ja tämän kusipääfilosofian tarjosi Fazerin Pätkis)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiukkaa metatason analyysiä! :D Ja kiitos vaan.

   Poista
 3. Juuri kun vannoin etten enää syö suklaata. Kunnon kotiäitinä kärppänä kun repäisin talteen S-Market 1,29e/Fazerin sininen levy kupongin ja ostin max. määrän eli 2 levyä "vierasvaraksi". No erinäisistä sairasteluista ja v-käyrän lievästä noususta johtuen nuo on nyt tuhottu. Että tunnesyöppökin vielä. Mutta joo samaa mieltä siinä, että kaikkien äitien kanssa ei tarvi olla kavereita. Vähän niinkuin ei kaikki koiranomistajatkaan kaveeraa koirapuistossa vaan siksi että niillä on koirat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alennuskuponki! Buahhahhaa!!!! Sä oot hyvä äiti! :D Vaikka oot tunnesyöppö. :(

   Poista
 4. Periaatteessa olen ihan samaa mielta...mutta...Meilla tyopaikan kahvipoydassa on solidaarisuuskerho sen osaston ainoan toisen aidin kanssa. Meidan yhteinen nimittaja on “vitutus”. Se tarkoittaa 5 sinkkua ja lapsetonta tyokaveria, osa myos vanhempaa sorttia, jotka jaksaa paivasta toiseen kertoa tarinoita, joiden paaosassa ovat typerat vanhemmat ja kauhukakarat. Tana aamuna kuuntelin tarinaa jostain kersasta, joka bussissa heitti leivan lattialle. No shit?! Sama virsi on koko ajan paalla: lapset jotka juoksee, lapset jotka huutaa ja itkee, vanhemmat joita ei tippaakaan kiinnosta vaikka lapsi on ihan holtiton (eli ei istu hiljaa paikallaan kahta tuntia), lapset jotka yleensa on...you get the point.

  Ennen skidia tulin tosi hyvin toimeen naiden samaisten tyokavereiden kanssa. Nyt huomaan miettivani patakonservatiivisesti, etta oispa mun pomo itsekin aiti/isa... Hmpf.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I hear you! Onneksi on edes kaksi jäsentä teidän vitutuskerhossa.

   Poista