sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Kuminen ilo

Yksi viime viikkojen suurimmista ilonaiheista on ollut valaistuminen lasten kumisaappaiden evoluutiosta. Tai ehkä tämä on jo ihan vanha juttu, mutta uutta asiaa allekirjoittaneelle. -Lasten kumisaappaista valmistetaan myös kaupunkikelpoisia versioita.


Kumisaappaat voidaan naamioida tennareiksi, kävelykengiksi tai klassikkobootseiksi. Ilahduttaa minun mieltäni niinä loskaisina ja sateisina päivinä, kun täytyy lähteä jonnekin muualle kuin leikkipuistoon. Nämä Timberlandin saappaat olivat niin siistit, että minun oli pakko saada ne. Tytär hyväksyi lantsarit jupisematta ja haluaa käyttää niitä koko ajan. Kaikki voittaa.

Kumisaappaiden ohella ilon hetken aiheutti tänä aamuna myös tytär, joka huomaamattaan osui toteamuksellaan naulan kantaan. Aamuni alkoi tyttären hihkuessä "Äiti, äiti, isillä on tänään vapaapäivä!" Hetken hiljaa oltuaan hän jatkoi "Sulla ei ole vapaapäiviä!" Olemme suurien totuuksien äärellä, totesin.

8 kommenttia:

 1. Sulla on fiksu tytär.

  Mä olen verrannut tätä franchising-yrittäjyydeksi. Oot yrittäjänä aina töissä, ei lomia, vastaat kaikesta itse. Mutta sulla on konsepti jota pitää seurata ja se suuri johtaja on aina läsnä, joka kuitenkin loppupeleissä päättää kaikesta. Ja liksa on ihan paska.

  VastaaPoista
 2. No niin on!

  Täähän on ihan paska diili. Varsinkin kun olen sellaista virkamiestyyppiä.

  VastaaPoista
 3. Meillä just neljä täyttänyt hyväksyy kumppareikseen ainoastaan ne vaaleanpunaiset tai pinkit. Että siitä sitten kumpparikauppaan. Ps. Sinulle olisi haaste tuolla: http://antakeearmoo.blogspot.com/2012/03/hyvan-mielen-haaste-2012.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita samoja Timberlandeja on myös vaaleanpunaisina. Mietin niiden ostoa 2 sekuntia ja päätin pysyä uskollisena alkuperäisvärille.

   Kiitos haasteesta!

   Poista
 4. Sulle on tunnustus mun blogissa :)

  VastaaPoista
 5. Heips, ilmiannan itseni - olen käynyt täällä stalkkaamassa. :)
  Aivan ihana blogi, mahtavia kielellisiä ilmaisuja! "Kokaiinia käyttävä aropupu" tms., millä siis esikoistasi kutsuit, viimeistään vei sydämeni. :D
  Niin totta tuo vapaapäivättömyys - viimeksi viikonloppuna asia kaiveli meikäläistä aika huolella. Miksei äideillä ole viikonloppuja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips ja kiitos! Tervetuloa vaan stalkkaamaan! :)

   Mä olisin myös kiinnostunut muutamasta kesälomaviikosta. :D

   Poista