torstai 29. maaliskuuta 2012

Helvetti jäätyy

Kananmunat loppuvat kaupoista pääsiäisenä -niitä ei riitä kaikille innokkaille munamaalareille! Minunlaiseni tosiäiti on kuitenkin varautunut munapulaan jo hyvissä ajoin. Kävin ostamassa Tiimarista pussillisen pahvimunia ja vielä tussipaketin siihen päälle ennen muna-kohun alkua. Niin sitä vaan ostellaan askartelutarvikkeita kotiin. Tähän on nyt tultu. Olen hämmentynyt -minusta on tullut askarteluäiti. Näin ei pitänyt koskaan käydä.Kääpiö suhtautuu tulevan pääsiäisen odotukseen antaumuksella. Hän on saanut tietoonsa, varmaankin jostakin tv-ohjelmasta, että pääsiäisenä kuuluu koristella munia ja sitten niitä munia etsitään piiloista. Lapsen valtaisaa pettymystä vältelläkseni ostin pahvimunat, joita lapsi voi tuhria uusilla tusseillaan. Oikeiden munien maalaaminen olisi mennyt vähän liiaksi harrastuneisuuden puolelle.

Tällä viikolla jännitän, saako kääpiö mistään tietoa pääsiäisen virpomisperinteestä. Liika innostuminen aiheesta tietäisi kaiken maailman puvustuskriisejä ja vaivaantuneita hetkiä naapureiden ovilla. Pitää varmaan lyödä telkkarista virrat pois, jos Pikku kakkosessa aletaan käsitellä asiaa.

2 kommenttia:

  1. Ei terve, nostan hattua! Mulla lähti joulu lapasesta, ehkä siksi kun lapsi ekaa kertaa tajusi jotain. Tai luulin sen tajuavan. Nyt koitan pitää höyhenet pussissa ja maalit purkissa. Ehkä juhannuksena sitten repäistään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen, että tää johtuu just siitä, kun nyt lapsi ekaa kertaa tajuaa juhlapyhästä jotain. Eka muna on jo koristeltu ja siitä tuli aivan mahtava. Mutta virpomaan en todellakaan lähde! Kerhossa olivat virpomisesta puhuneet ja nyt toivon, että asia unohtuu.

      Poista