tiistai 24. kesäkuuta 2014

#99 Suomi Finland


Arvostan sitä, kun järjestelmä toimii. Arvostan sitä, että pikapassi voi todella olla pikapassi, kun maltillisen jonottamisen päätteeksi jättää hakemuksen klo 8.30 ja matkustusasiakirja on noudettavissa samana päivänä, ennen kuin virastot ovat sulkeutuneet. Arvostan jonossa järjestelmällisesti ja reilusti jonottavia suomalaisia. Arvostan lapsille passitoimiston odotusaulassa koirakortteja ja heijastimia jakelevia poliiseja. Poliisiin voi Suomessa luottaa. -Paitsi jos poliisi työskentelee KRP:ssa. Mutta noin muuten.

-Yksi onnellisuutta tuottava asia päivässä, sadan päivän ajan.

2 kommenttia:

 1. Apua mä niin näen mihin tää johtaa. Ei riitä että nainen on 100 päivää repinyt positiivisuuksia uskomattomalla draivilla, se selvästi aikoo jatkaa lällättelyä jossain aivan helvetin paljon lämpimämmässä paikassa kuin me muut. Ei siis kauan odotettua kyynaama-viikkoa?

  Ps. Kaksi onnellisuutta tuottavaa asiaa tässä päivässä: olut ja sipsipussi omalla sohvalla tiistai-iltana. Miks tätä ei tee useammin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuu kyynaamaviikkoa. Kesäloma alkaa ensi viikolla, joten ei varmaankaan jaksa valittaa. Mutta tähän säätilaan pitää kyllä tulla muutos tavalla tai toisella.

   Ah. Kalja ja perunalastut. Lupaan kokeilla ensitilassa.

   Poista