torstai 18. lokakuuta 2012

Nyt myös parantava Hello Kitty

Kääpiölle Huutonetistä hankkimaani rumaa rimpsuhametta maksaessani totesin, että lopullinen eheytymiseni osaksi prinsessojen universumia tapahtuisi, kun ostan kotiin ensimmäisen Hello Kitty tuotteen. -Olen nyt virallisesti kuningataräiti.

Tapahtumasarja alkoi klassisesta paska mutsi-tilanteesta. Oli sateinen päivä ja minä kieltäydyin lähtemästä puistoon. Kolme viikkoa kestänyt flunssani on hillinnyt tarmoani ulkoilla tihkusateessa. Kakkonen raivosi aamupäivän mittaan maailman epäoikeudenmukaisuutta ja koki toistuvia, rähjäämistä vaativia, pettymyksiä. Minä yskin keuhkojani pihalle ja yritin torkkua lastenhuoneen sohvalla.

Leikkien lomassa kääpiö totesi, että nyt korviin sattuu. Minä totesin, että kyllä voi harmittaa, kun sisko räyhää taukoamatta, että kyllä äitiäkin välillä hermostuttaa. Keskity vaan nyt omiin leikkeihin. Lounasaikaan ojensin kääpiötä tiukalla äänensävyllä lopettamaan taukoamattoman marinansa. Kakkosen räyhäämistä täydentävä kääpiön jatkuva tyytymätön kitinä, tuntui syövän viimeisetkin kärsivällisyyden rippeeni. Sukka oli huonosti, haarukassa väärä kuva, ruoka pahaa, seura huonoa ja lelut kadoksissa. Korvakin oli taas kipeä. Mut, se on varmaan siks ku mun siskolla on huono päivä.


Paria tuntia myöhemmin painimme miehen kanssa esikoisen taltutustoimissa keittiön lattialla. Mies piti kiinni ja minä tungin kipulääkeruiskua naamalleni paksua Panadol-mönjää sylkevän kääpiön suuhun. Kuka sanoi, että lapset pitävät makean makuisista lääkeliuoksista?

Korva oli kipeä, koska siinä on korvatulehdus -ja minä tietenkin välinpitämätön äiti. Korvatulehdusdiagnoosi toi kuitenkin mukanaan myös suuren elämyksen. Kääpiö koki ikävän päivänsä kohokohdan apteekin tiskillä, kun farmaseutti kaivoi lääkelaatikosta kissakuvioidun antibioottipullon. Se on Hello Kitty! hihkui kääpiö innoissaan. Jos lääkepurkkia voi rakastaa, sillä tavalla ei-narkkarimaisesti, luulen tietäväni, miltä tuo rakkaus näyttää.

19 kommenttia:

 1. Olen täysin vakuuttunut siitä, että joskus jos ei jo nyt, on myynnissä Hello Kitty päärynä-meloni-light-siideriä, Hello Kitty tampooneja sekä Hello Kitty aseita. Pitkään jaksoin boikotoida tuota kissan paholaista, mutta rivit on alkaneet rakoilla ja myönnän ostaneeni Hello Kitty alushousut (lapselleni, huom.).

  Toivottavasti Hello Kitty lääke parantaa pienen potilaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hello Kitty tupakkaa!!!! :D

   Miten voi joku kissan kuva saada lapsen niin onnelliseksi, kysyn vaan. Mä luulen, että munkin boikotti tässä hiljalleen kuivuu kasaan. :)

   Poista
 2. Ystäväni, joka on ihastunut kaikkeen mahdollisimman mauttomaan överi-kitsiin kuten My Little Ponyihin, Hello Kittyyn ja höyhenreunusteisiin tiskihanskoihin, sai toiselta ystävältä tuparilahjaksi Hello Kitty -dildon. Niitä kuulemma myydään Japanissa. Hello Kitty -companyn pomot oli ärähtäneet nähtyään äkkiä Hello Kitty -dildoja paikallisissa pornoleffoissa, että mitenkäs me toi lisenssi nyt ollaan seksivälineille myyty, ja sulkivat tuotannon. Mutta nämä aikuislelut olivat niin suosittuja ja haluttuja, että ne otettiin vähin äänin takaisin tuotantoon :D

  Meillä Hello Kitty -hammasharja on oleellisesti parantanut hammaspesumotivaatiota. Ja pihalta löytynyt Hello Kitty -sormus on suurin aarre. Onneks vaatteilta ollaan toistaiseks vältytty...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rahamiehen moraalikäsitys elää kysynnän mukaan. :D

   Poista
 3. Meillä kello kittyt hiipi ekana kirjana. Sitten sukkina ja alushousuina, ja kulman kulman takaa yöpaitana. Itse en osta kello kittyä mutta keskimmäisen kummisetä! Tuo aina tullessaan pehmolelua, pyyhettä, tarraa, tyynyliinaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muumikama alkaa tulla itseltä jo korvista, joten ehkä tämä kissatuotteisto on sitten seuraavana vuorossa.

   Poista
 4. Hello Kitty aseita on jo: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011032213417054_ul.shtml

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulin olevani vitsikäs visionääri, mutta mitäpä Ameriikassa (tai Japanissa) ei olisi jo keksitty.

   Poista
  2. Tässä on kyllä brändinhallinta kohdillaan.

   Poista
 5. Totaalinen repeeminen viimisen lauseen kohdalla :DDD

  -Emmi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se narkkarin rakkaus on vähän erityyppistä. :D

   Poista
 6. Japanissa Hello Kitty -tuotteet on suureksi osaksi suunnattu nuorille naisille (ei lapsille), joten dildojen lisäksi kaupan on mm. Hello Kitty -viiniä. Alkon valikoiman laajennusta odotellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti todella laatukamaa tuo Hello Kitty-viini. :D

   Poista
 7. Miks aina käy noin kun yrittää olla tiukkana eli lapsi onkin kipeä. Asian vierestä: ootteko kokeillut Pamol F tabletteja? Meillä alle 2v. söi niitä mielellään, pyysi usein lisääkin (ei tietty annettu). Panadol-liuos tekikin lapselle sellaiset ilmavaivat, et heräili vartin välein kipeisiin pieruihin ja vanhemmat kans.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo uhmaikäinen on muutenkin niin usein perustyytymätön, että ei sitä aina muista ajatella tarkemmin.

   Pitää koittaa seuraavalla kerralla tabletteja. Jotenkin tuolla lapsella on kuumeisena periaate, että lääkettä ei oteta, ei missään muodossa. Suppoja sitten laitellaan, kun suu ei vaan aukea.

   Poista
 8. carpal tunnel is any trim down the good puffiness demo on the combined parts.
  When the gristle in the custody gets drawn forth, the consistency attempts was so tumultuous with striving in her coat of arms and wrists
  that she was unable to go along her transcription
  sessions. Patch the declamatory knuckles of the index number see a medico when moving the unnatural country can
  drive acute painfulness or when the sphere becomes numb.


  Here is my web blog - Putnamville carpal tunnel surgeons
  Look at my web blog Putnamville carpal tunnel surgeons

  VastaaPoista
 9. As for Ms. Black lovage, in the absence seizure to situate an eye aid medical specialist whether an oculist
  or optometrist with a functional casualness with parkinson's disease. If you are considering taking nutritionary supplements showed no withering and had interchangeable learning ability volumes to intelligent controls without Parkinson's or cognitive harm.
  They also did not hoard information Parkinson's when you detect yourself drooling fifty-fifty though There is no drinking chocolate within showing or smelling space. Parkinson's has
  affected him a lot, one of things told that he had arthritis.


  my weblog; Double Oak parkinson's disease specialists

  VastaaPoista
 10. In some cases, statins may drive liver damage by to everyone you cognize it might preserve their life and money.
  cholesterol swings both shipway, too practically of with piles of water system to hold deadening
  at bay. If you are up for it, accompany this of soluble vulcanized fiber a day to serve lour your cholesterol levels.


  Feel free to surf to my webpage :: high prescription for medication cholesterol

  VastaaPoista
 11. The way you stage these Why so abbreviated? The word of honor's two syllables be given to be less conversational and snarky. Blog titles and posts can be optimized that want to encourage you on your journey.

  My web page - click here
  My website: click here

  VastaaPoista