perjantai 24. elokuuta 2012

Syksyn värit

Välikausi, jonka normaalit ihmiset tuntevat termillä syksy, on nyt virallisesti käynnistynyt. Välikausihaalarit kaivettiin naulakon perukoilta ja minä vedin jalkaan sukat ensimmäistä kertaa miesmuistiin. Sairastuin, sesongille tyypillisesti, myös siihen syysflunssaan, joka ei tunnu haittaavan lapsia yhtään, mutta vetää aikuisen melko lailla ameebaksi. Viimeiset kaksi päivää olen hoitanut lasten kaitsemisen pääasiassa huutelemalla ja uhkailemalla heitä vaakatasosta sohvalta käsin.


Tänään suuntaan päättäväisesti puistoon, vaikka joka paikkaa kolottaa ja räkä valuu. Arvelen kotoa poistumisen tekevän meille kaikille hyvää. Neuvoa-antavana juomana nautin aamusella kupillisen Finrexiniä. Siinä keittiöjakkaran päällä lääkettä hörppiessäni huomioin, että keittiöön unohtunut kääpiön Pink punk kynsilakka ja mustaherukkarohto ovat perfect match. Tämän kauden sävy on siis Finrexinin pinkki.

6 kommenttia:

 1. Mua kyllä harmittaa, että te ette käy meidän kans samassa puistossa. Olis kivempaa mennä tonne harmaaseen välikauteen seisomaan, jos tietäisi, että siellä on joku ihminen. Vieläkin kirpaisee, että mun paras puistokaveri muutti taannoin Espooseen. On paljon tylsempää mennä, kun ei tiedä, onko siellä kivaa seuraa.

  Paranemista sinne! Meilläkin toi tauti on jo lapsilla, mä vielä sinnittelen vastaan. Mut kyllähän se taas tulee, ihan yhtä varmasti kuin ne haalarit jo ilmaantui eteisen naulakkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää niin lämmittää mun mieltä, että sä olisit iloinen jos me käytäis teidän kanssa samassa puistossa! Ihan oikeasti! Pienet ilot.

   Mä arvelen, että ton taudin itämisaika on joku 5 vrk. Sen verran itse säilyin terveenä. Mies tietenkin sairastuu sitten vasta kun minä olen terve ja sehän on sitten aivan kauhee se tauti. Välikausi <3

   Poista
 2. Oltiin Hupsin kanssa viime la baarissa ja puhuttiin, että sut olisi hauska houkutella joskus kans mukaan. Juttua varmaan riittäis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nettideitit!!!! :O

   Mutta se voisi olla kyllä aika hauskaa!

   Poista
 3. Mä voin yleensä katsoa kalenterista, kun lapsella alkaa valua räkää nenästä, kolmen päivän päästä itellä on sama tauti pukkaamassa päälläe. AINA.

  t.L.

  VastaaPoista