maanantai 2. huhtikuuta 2012

Muutama miinus

Kuinka masentavaa oli katsoa aamulla ikkunasta ulos? -Todella. Edellisenä iltapäivänä köllöttelin aurinkotuolissa Bauhausin puutarhaosastolla ja nyt tämä lumi tulee pilaamaan minun kevätvalmisteluni. Haluaisin myös tuikata tuleen lasten toppavermeet. Olen niihin niin kyllästynyt. Silittelen haikeana välikausihaalareita eteisen naulakossa.


Raskasta on myös se, että eilisten virpojien saldo jäi kokonaisuudessaan viiteen. Minun on tänään täytynyt tyhjentää palkkakulhoa pikkuruisista suklaamunista, jotka jäivät jakamatta lapsille. Yksi velhoksi pukeutunut räkänokka soitti suutaan, että muissa paikoissa sai valita kaksi munaa. Ttu ihan sama, jupisin itsekseni ja annoin lasten ottaa toiset. Tänään huomasin ilokseni, että vihreällä tinapaperilla päällystetyt munat olivat yllättävän aikuiseen makuun tehtyjä. Siitäs sai viinakarkkeja, ahne kakara.

10 kommenttia:

 1. Uusi lukija täällä hei! ...pakko kommentoida tähän lumiasiaan, että mulla loppu huumorintaju. Ei auttanu jalanpolkeminenkaan, edelleen tulee lunta. Tekis mieli sanoa monta monta rumaa sanaa. Mä voisin todellakin polttaa roviolla kaikki talvivermeet. Ärsyttää. Mutta hei, sulla on kiva blogi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivän mittaan vitutus vaan kasvaa, kun lunta tulee koko ajan lisää. NIIN VÄÄRIN!! Mutta kiitos.

   Poista
 2. :D Kyllä on julkeata tämä nykynuoriso. Mutta onneksi blogioikeus on äitien puolella :D! Meillä jäi kaikki kinderit minun syötäväksi... :P

  Tehdäänkö pääsiäiskokkoja ja poltetaan lumet yhteistuumin metri kerrallaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään käytöstapoja pennuilla!

   Mä käyn ostamassa jonkun liekinheittimen ihan just. :D

   Poista
  2. Kertokaan vaan paikka niin lahtaan nämäkin lumet pyöräkärryllä paikalle ;)

   Minä sain aikanaan markkoja, näille nykyisille ei varmaan kolikot olis edes kelvanneet;)?

   Poista
  3. Ei, ne ottaa vastaan vain seteleitä. :D

   Poista
 3. Ahhaah, me oltiin miehen kanssa niin heikkoja, että ahmittiin iso pussi niitä pikkuisia munia sunnuntaina aamupalaksi. Juoksin nopeasti kauppaan 12 jälkeen ja kiroilin pitkään siinä pääsiäiskarkkihyllyllä, että mitä otan, kun kaikki kohtuuhintaiset oli jo menneet. Kävin jopa tavallisten karkkienhyllyllä tsiigaamassa tulisko jotkut perinteiset käärekarkit halvemmaksi, ei tulleet.
  Illalla ahmittiin ne hätäpäissään ostetut suklaat taas miehen kanssa kaksin. Ei käynnnyt virpojia meidän ovella. Vaaka kiittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Te ette varmaan vaan avanneet ovea niille virpojille. Halusitte vetää kaikki munat itse! :D

   Poista
 4. Kiitos makeista kjäh, kjäh -nauruista!

  VastaaPoista