tiistai 20. syyskuuta 2011

Samasta puusta

Tilasin lapselle talvikengät ja tajusin oman oksettavuuteni. Meillä ei ole enää vain pariskuntakenkiä. Meillä on perhekenkiä. Puolustuksekseni sanottakoon, että kääpiökin sai Sorelit, koska ne nyt vaan oli viime talvena ihan parhaat. Ei ollut kerran tai kaksi, kun retostelin jäätyneitä varpaita valittaville puistokollegoille Soreleiden huopaisen sisäkengän ihanuudesta. En tainnut palella varpaista kertaakaan. Kääpiön viime talven Reimat kylmettivät varpaat jo pikku pakkasissa.


Meillä on kyllä myös perhetohvelit -Ainot ja Reimat. Homma on selkeästi karkaamassa minulta lapasesta. Omat ja miehen on saatu häälahjaksi, mutta kääpiön Reimat kiikutettiin kotiin Citymarketista ihan omin käsin. Seuraava askel on sitten koko perheen pukeminen samanlaisiin vaatteisiin. Jonkinlaiset perhevillapaidat ehkä.

9 kommenttia:

 1. Hahaa, mä niin tiedän ton. Meilläkin on lahja-Reinot vanhemmilla ja esikoisella sit Kitymarketista itse hankitut. Ja aivan vastikään sain itseni kiinni sellasten vauva-Reinojen hipelöimisestä. Ihanaa etten oo yksin.

  VastaaPoista
 2. Tuulipuvut ne olla pitää ;D .

  VastaaPoista
 3. Tai tiimipipot koko perheelle? Suosikki-inhokkini Anu Harkki nimittäin surautti tässä taannoin ompelukoneella sellaiset vanhasta villapaidasta. Kyttään tota sen kotoilusettiä aina kun haluan hämmentyä siitä, miten joillain ihmisillä vaan on aikaa, kärsivällisyyttä ja muita ärsyttäviä ominaisuuksia.

  Ennen kuin klikkaat, kannattaa valmistautua yllättävään kuvotukseen, joka iskee kun alat kuvitella koko perhettä niissä virttyneissä tiimipipoissaan...

  http://kotoliving.fi/tiimipipot-koko-perheelle-vanhasta-neulepaidasta/

  VastaaPoista
 4. Mutta onko noilla Soreleilla mukava kävellä? Siis ovatko kuin kumisaappaat, taipumattomat tönköt (niissä en itse jaksa montaa kilometriä löntystää)? Pääseekö 2-vee niillä eteenpäin? Lapsen kengänpohjanhan pitäisi olla hyvin taipuisa ergonomian kannalta, ja semmoisia kenkiä ei paljoa kaupoista löydy.

  VastaaPoista
 5. Hups: Onko näitä vauvojen koossa? Pakko saada! Vauvahan tarvitsee niitä kun se... ööö... vie roskia ulos.

  bleue: Niitäkin saisi varmaan sieltä Kitymarketista.

  Mari: Huhhuijjaa, melkoista settiä Anulla. Löytyi heti monta ideaa, jotka on ehkäpä pakko toteuttaa asap.

  Anonyymi: Ainakin nyt ensikokeilulla ei ole mitkään ihan tosi tönköt, niinkuin noi aikuisten on. Varsi on aika pehmeä ja löysä, mutta sen saa kiristettyä suppuun. Pohja taipuu jonkun verran, mutta ei niin paljon kuin joku perusnilkkuri. Ostin muuhun kuin puistokäyttöön sellaiset taipuisammat kengät. On kyllä hämmentävä ollut huomata, miten ergonomisesti huonoja kenkiä lapsille myydään.

  VastaaPoista
 6. Joo, löytyy koossa 20 ainakin. Katso esim. www.reinokauppa.fi -> ensikengät
  Meidän esikoinen oppi perhe-Reinoista innostuneena viime talvena tuomaan kotiintulijalle tohvelit. Oon miettinyt, että voiskohan sen vielä opettaa sekoittamaan kelvollisen martinin...

  VastaaPoista
 7. Tällä vauvalla on niin valtavat jalat, että varmasti menisi nuo pienimmät jo.

  Meillä esikoinen osaa jo hakea jääkaapista kaljan ja ilmoittautuu monesti vapaaehtoiseksikin. Seuraavaksi voisi tosiaan siirtyä tohon drinkkikouluun. :D

  VastaaPoista
 8. Mitkä Sorelit sulla on itselläsi? Tilasin sovitukseen Caribout ja Premium 1964 -mallit enkä osaa päättää kummat pidän. Molemmat hyvät, mutta Caribout kestää vielä kovemmat pakkaset. Olis myös mukava tietää riittääkö noiden Premiumien pohjan pito liukkailla.. Voi valinnan vaikeutta, molempia ei ole varaa pitää :/

  VastaaPoista
 9. Mulla on Caribout. Valitsin ne juuri sen pakkaskestävyyden takia. Miehellä taitaa olla Yoot Pacit, eikä sekään ole valittanut, että jalkoja palelisi. Premiumien pohjista en osaa sanoa, mutta ei noi Caribout ole ainakaan mun mielestä liukkaat. Premiumit näyttää ehkä vähän kevyemmiltä kävellä. Vaikeaa vaikeaa. Nämä ovat niitä elämän suuria kysymyksiä.

  VastaaPoista