sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Parisuhdepäivällinen

Viime viikkohin on mahtunut paljon ensimmäisiä kertoja. -Haparoivia sivuaskelia sohvan reunaan tukien, pitkiä potkupyöräliukuja ja baariulkoilua. Ja sitten ihan varoittamatta sisko soitti ja kertoi tulevansa vahtimaan lapsia viikonloppuna. Tarjoutui jäämään yövahdiksikin, mutta se oli minulle äkkiseltään ihan liian suuri pala purtavaksi.

Sitten se vauva jätettiin siskonsa kanssa ensimmäistä kertaa toisten hoiviin. Miehen kanssa lähdettiin ravintolaan viettämään sitä paljon puhuttua yhteistä aikaa. Vaikka kyllä meillä sitä yhteistä aikaa ainakin minun mielestäni on. Joka päivähän me täällä kotona pyöritään keskenämme. Rehellisyyden nimissä en ole sitä yhteistä aikaa kamalasti kaivannut. Jos saisin valita, lähtisinkö kavereiden kanssa baariin vai miehen kanssa kahdestaan päivälliselle, valitsisin todennäköisesti ensimmäisen vaihtoehdon. Huono vaimo.


Laskeskelimme graavattua siikaa ja maa-artisokkakeittoa edessämme, että edellisestä parisuhdepäivällisestä oli noin vuosi. Ehkä olikin korkea aika syödä ihan kahdestaan. Puhuttiin vähän lapsista. Siitä, miten jotkut käyttävät lapsiaan erikoisuudentavoitteluun. Puhuttiin paljon kaikesta muustakin. Mies kertaili jotakin lukemaansa tiedeartikkelia ja minä kohkasin edelleen siitä kotikaupitteluasiasta. Vähän niinkuin kotonakin.

5 kommenttia:

 1. Eläköön Liisan systeri, eläköön...!

  Minäkin ottaisin tuon ykkösvaihtoehdon. Huono vaimo siis täälläkin.

  VastaaPoista
 2. Teille tuli lapsenvahti vähän kun Sinkkuelämässä vähän aikaa sitten Samantha meni Mirandalle lapsenlikaksi yhtäkkiä...;)
  Mäkin ihmettelen miksei oikein osaa kaivata vaan kaksinoloaikaa miehen kanssa.. Sanovat sen kyllä olevan "terveellistä".. Tiedä sitten. Meillä piti tossa olla moinen ilta myöskin mutta sitten tuli joku hasardi juttu ja homma meni pieleen... Ensi kertaa( ja lapsenvahtia) odotellessa:).

  VastaaPoista
 3. RouvaTrikoo: Eläköön! Sisko pääsee sukulaisrankingissa hyvin korkeille sijoille tällä hetkellä.

  Kepulaisen äiti: Tällä lapsenvahdilla ei ollut dildoa mukana. Kai. :)
  Kai sitä kaksistaan aikaa kuuluisi kaivata, mutta enemmän on ainakin itsellä ollut ikävä ystävien kanssa vietettävää aikaa.

  VastaaPoista
 4. Mutta eihän Samanthallakaan ollut dildoa mukanaan, vaan hierontalaite... ;)

  Olipa ihana yllätys siskolta! Meille kanssa tuollaisia lapsenvahteja :)

  VastaaPoista
 5. Niinhän se taisi ollakin! ;)
  Yllätys oli kyllä mieluinen. Apu on parhaimmillaan kun se tulee pyytämättä.

  VastaaPoista