maanantai 26. syyskuuta 2011

Koti ylösalaisin

Oletteko nähteen elokuvan Dumb & Dumberin. Siinä Jim Carrey kysyy hänen ja Jeff Danielsin hauva-autoon liftanneelta herralta "Wanna hear the most annoying sound in the world?" Kakkonen pitää juuri sellaista ääntä ja siitä todella muodostuu maailman ärsyttävin ääni, kun sitä kuuntelee päivästä toiseen useamman viikon ajan. Hän myös pureskelee, kuolaa ja repii rikki lähes kaiken tielleen osuvan materiaalin. Noustessaan seisomaan kakkonen myös ylettyy hyvin repimään tavaroita alas lattialle yllättävän korkeistakin paikoista. Hän on haastavassa iässä.

Ei näin...

Meillä on matalat ikkunalaudat, joten minkäänlaisten huonekasvien pitäminen on lähes mahdotonta, ellei halua viettää päiviään kasvivahtina. Nettikauppoja kolutessani törmäsin nerokkaaseen viherkasviratkaisuun, joka paitsi näyttää hauskalta, on myös vauvaystävällinen. Vauvaystävällinen siinä mielessä, että vauva ei yletä siihen.

...vaan näin

Tuote-esittelyssä lupailtiin, että ruukku toimii itsekasteluperiaatteella, joten kasvia täytyy muistaa kastella 1-2 viikon välein. Minunlaiselleni krooniselle kasvintappajalle nämä ovat iloisia uutisia. Voisin ehkä antaa itselleni vielä yhden mahdollisuuden pitää hengissä edes yksi ruukkukasvi.

3 kommenttia:

  1. Hauska idea :). Meillä kukat ovat sijainneet jo vuosia katon rajassa kissojen vuoksi. BTW minua ystävällisesti tuttavallisesti uteluttaisi kysellä, miten olet saanut unta :) ?

    VastaaPoista
  2. Olen nukkunut oikein huonosti, kiitos kysymästä! Viikonloppuna oli niin paljon ohjelmaa, että koulutus järjestetään vasta ensi viikonloppuna.

    VastaaPoista
  3. Aivan :/, jaksamista... "Väliaikaista kaikki on vaan!" -joku humppahemmo

    VastaaPoista