torstai 3. helmikuuta 2011

Aamiaiseksi vauva ja kahvi konjakilla

Keskiviikkoaamuna meillä olikin kaksi lasta. Luin muutama päivä sitten lehdestä, että kiinalaiset juhlistavat uutta vuottaan ja alkavaa jäniksen vuotta 2. helmikuuta. Ajattelin silloin, että sehän olisi hyvä päivä synnyttää. Ja niinhän se sitten olikin. -Jos nyt mikään päivä on varsinaisesti hyvä päivä synnyttää.
Synnytyksessä apuun tullut kokeneempi kätilö totesi synnytyksen jälkeen, että harvoin kukaan vauva onnistuu tulemaan ulos tuollaisessa asennossa. Minä sain kuulemma sen yön palkinnon parhaasta tsemppauksesta. Minä haluan ajatella, ettei kenellekään muulle sanottu sinä aamuna samalla tavalla.
Opin myös, että jos synnytyksen jälkeen tekee mieli pientä hömpsyä, kannattaa sanoa että pissa ei tule. Silloin haetaan lääkekaapista avuksi tilkka konjakkia. Sen voi nauttia aamiaiseksi kahvin ja voileivän kera.

7 kommenttia:

 1. oh, onnea pikku-jäniksestä! ja kiitos hyvästä vinkistä :) jatkukoon hyvä tsemppi vielä pitkään!

  VastaaPoista
 2. Samat sanat kuin yllä, eli onnea kovin kaikille osallisille ja kiitos erinomaisesta sisäpiirin vinkistä!

  (Oon myös vähän kateellinen, olispa jo kesäkuu.)

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille kaikille! Meillä on nyt kaksi tytärtä. Kääpiö kasvoi jättiläiseksi yhdessä yössä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos blogistasi, löysin sen nyt Hupsin linkin kautta. Ja onnea näin yli puoli vuotta jälkikäteen. Omani syntyi samana päivänä kuin sinunkin. Ja taidetaan vielä olla kaimoja :-) hih.

  VastaaPoista
 5. Hassua. 02.02.11 on tiikerin vuoden viimeinen päivä. Ystäväni kiinalainen tuttava sanoi vauvastamme, että "She is riding the tail of the tiger, and that is good." Onnen lapsia ovat siis meidän vauvat.

  VastaaPoista