keskiviikko 25. elokuuta 2010

Uuden sesongin tärkeimmät kamat

Kesä kääntyi muutamassa päivässä syksyksi ja kääpiö täytyi pukea välikausiasuun. Totesin tyytyväisenä, että myös minä olen tällä kertaa varautunut muuttuneisiin sääoloihin. Keväällä seisoin sateessa kangastakissa ja tennarit jalassa. En enää. Vuosia sitten hankitut Hai saappaat sekä keväällä hankittu sadetakki saavat sadeilman vaikuttamaan melko yhdentekevältä. Ulkoilu on puhtaasti välineurheilua. En myöskään löydä sisäistä kerhotätiäni, jonka avulla keksisin viihdykettä sisätiloissa kokoaiseksi sadepäiväksi ulospääsyä vaativalle kääpiölle. On yksinkertaisesti helpompaa lähteä ulkoilemaan.Sadepäivänä oman ulkonäön suhteen ei voi olla turhan kriittinen. Sadetakin huppu päässä kaikki näyttävät yhtä tyhmiltä. Sadepäivän ulkoilun jälkeen tuntuu myös ihanalta tulla sisään ja kuoriutua pois märistä vaatteista. Sitten voi mennä päiväunien aikaan peiton alle lukemaan naistenlehtiä.

13 kommenttia:

 1. TAHTOO VALKOISEN SADETAKIN JA HOUSUT!!

  VastaaPoista
 2. Täytyy myöntää että tänään kaatosateessa kotiin kävellessä mietin minäkin aikuisten kurahousuasiaa. Reisistä kastuneet farkut kun ovat ehkäpä epämukavinta ikinä. Täytynee ehkä vielä kerätä vähän rohkeutta kokokumiasuun.

  VastaaPoista
 3. Mulla takintasku vettä täynnä ja kännykkä taskussa..Ei niitä jalkoja oo kiva kastella,ostat vaikka mustat Helly Hansenin sadehousut,näyttävät ihan verkkareilta.

  VastaaPoista
 4. Pitää tutustua housutarjontaan. Jännittyneenä odottelen ensimmäistä ulkoilutalvea lapsen kanssa. Pitääkö hankkia toppahousutkin.

  VastaaPoista
 5. Joko löysit sadepöksyt?Tänäänkin aika kosteahko keli..

  VastaaPoista
 6. Ei ole vielä sateenkestäviä pöksyjä. Kynnys tähän hankintaan on vielä aika korkea. Täytyy katsoa muuttuuko mieli.

  VastaaPoista
 7. Ostit varmaan Suomen viimeisen valkosen sadetakin,kun mistään ei enää tuollasta löydy :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko näin? Se oli Etolasta sitten se viimeinen yksilö. Mä voin lohduttaa sua, että se tahriintuu helposti, kun se on vaalea.

   Poista
 8. Kirpparilla olis valkonen puku,mutta on vain niin iso,että mahtusin asumaan siinä...

  VastaaPoista
 9. Joko on kurahousut löydetty? Minäpä löysin ja vieläpä haalarimalliset, nyt ollaan ulkoilemassa lapsen kanssa kuin kaksi marjaa... vielä jos rukkaset uskaltais hankkia...

  VastaaPoista
 10. kevään puutarhamessuillle tarvitan paljon keltaisia käytettyjä hai-saappaita ! Möisitkö omasi,ei haittaa jos ovat pinttyneet,juuri käytettyjä etsimme! Paljonko maksaisivat ?

  VastaaPoista
 11. Täälläkin valkoiset Rukan kuravaatteet ja keltaiset hai saappaat 😘😂

  VastaaPoista