maanantai 9. elokuuta 2010

Perusasiat

Silloin kun väsyttää ja haluaisi vain nukkua, kun tukka on likainen ja kampaaja on pitänyt varata jo kuukauden ajan mutta ei ole saanut sitä aikaiseksi koska puhelinnumero on hukassa, kun lapsi karjuu väsymystään koska ei ole malttanut nukkua tarpeeksi ja muutenkin vain vituttaa mutta on pakko lähteä lapsen kanssa ulos, on paras pysytellä perusasioissa. Myös pukeutumisessa. Mikään ei nimittäin ole ärsyttävämpää kuin huonona päivänä valitut väärät vaatteet.
Yhdistelmä farkut, t-paita ja converset ei voi ikinä mennä kamalan pieleen. Huonona päivänä pluspisteitä saa myös siitä, jos johonkin vaatekappaleeseen liittyy jokin mukava muisto. Se muisto voi vähän lohduttaa. Converset on hankittu joku vuosi sitten häämatkalta San Franciscosta. Ne muistuttavat merileijonista ja ikimuistoisesta roadtripistä Highway Onea pitkin. Uskottelin itselleni että ei ole enää niin kamalaa kun on juuri nämä kengät jalassa.
Tällaisina päivinä ei välitetä siitä, että suuressa osassa asuntoa lattia ei ole rojun alta näkyvissä. Odotetaan sitä että mies tulee kotiin. Sen jälkeen katsotaan mikä on seuraavan puolen tunnin sisällä alkava elokuvanäytös. Vaikka elokuva on sci-fi jännäri ja vihaa sci-fiä, sitä lähdetään katsomaan. Ostetaan leffaevääksi pakasteherneitä, koska niitä sattuu tekemään mieli. Katsotaan elokuva, joka ei onneksi ollut liian sci-fi ja voidaan taas paremmin. Kun ajaa raitiovaunulla kotiin pimeän kaupungin läpi ja syö samalla bigmäkkiä, on jo ihan hyvällä tuulella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti