maanantai 3. helmikuuta 2014

#nakeistataidetta #huhhuh

Tämähän sopisi fiinimpienkin juhlien pöytäkoristeeksi, totesin miehelle the nakkisiilin valmistuttua. Siilin visuaalinen ilme syntyi jonkinlaisen jumalallisen inspiraation saattelemana. Tajusin lasten synttärijuhlien aamuna, että olin unohtanut hankkia matskua siilin naamaa varten. Suurena visionäärinä kaappasin kätösiini kuivahtaneen limen ja pari viinirypälettä ja a vot. -A face only a mother could love.


Näillä meikäläisen food art taidoilla voisi olla kysyntää laajemmaltikin. Huikeeta settii, niin sanotusti. Nakkien plaseerauksen suhteen jouduin tosin turvautumaan kompromissiin, sillä tajusin nopeasti, ettei hommaan varaamani 60 coctail tikkua riittäisi toteuttamaan visioimaani siilin tiheää nakkipeitettä. Nakkisiili oli kuitenkin hävikistä päätelleen juhlien suurin menestys. Juhlien päätteeksi siililtä oli syöty silmätkin päästä.


Runneltu nakkisiili kuvasti myös melko hyvin tuntemuksiani, kun viimeisetkin neljästätoista lapsivieraasta olivat poistuneet. Tunsin lihasteni tärisevän ja väsytti ihan kamalasti. Talon tyhjennyttyä kaadoin itselleni suuren lasin valkoviiniä ja kävin pötköttämään sohvalle. En pystynyt puhumaan. Jossakin vaiheessa vaihdoin viinin punaiseen ja illan päätteeksi kykin takapihalla tupakalla ja tuijotin hiljaa pimeyteen. Ja pohdin jälleen kerran niitä HopLop synttäreitä.

8 kommenttia:

 1. siis toi on älytön! mä niin pöllin ton idean ens kesäks 3-vuotiskemuihin.

  mä oon tässä äitiysurani aikana useammankin kerran harkinnut röökinpolton alottamista. ikinä en oo kessutellu, mutta toi viimeinen kappale sen tiivisti hyvin. ei vaan ole sama mennä pihalle kyykkyyn muuten vaan. tosin tänään, kun kello oli 21:40 ja kaikki kotona olevat hahmot, minä mukaan lukien itkee samaan aikaan, meinasin mennä sinne pihalle ja jättää avaimet sisälle. en mennyt, otin jäätelöä.

  ps. edelliseen postauksen pohdintaan sen verran, että kyllä kiinnostaa, laajenna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut tilanteet vaan vaatii pienen tupakkatauon, vaikka ei noin muuten polttaisikaan. Löysin laatikon perukoilta askin, jossa oli 1 tupakka. Joten se oli niinku kohtalo.

   Mutta voi perheenjättöfiilis!!! Onneksi oli jätskiä pakkasessa.

   Kiinnostaako oikeesti? Mä olen arvellut, että jengi jakelee niitä mittoja pääasiassa koska ne on itse kiinnostuneita. Mutta on siis myös ihmisiä, joita ne oikeasti kiinnostaa! Mä ajattelen, että jos on vaikka 2 tyttöä, joista toinen on matkalla 155 cm ja toimen 172 cm mittaan, ovat he tod.näk. lapsinakin eri mittaisia. Ihmisen paino ei nyt mun mielestä ole ylipäätään kovin mielenkiintoinen keskustelunaihe. Mä en siis vaan tajuu. Onko se mittakeskustelu sellaista Dear Eki, onko baby ihan normaali ku se on 65cm ja 7kg? On sillai liikunnallinen tyyppi ja tollee

   Poista
  2. eiku siis ahahha, ei ne mitat. vaan siis se aihepiirin laajennus kiinnostaa :D lueskelin kato siinä kommentteja ja pohdiskelit päivitystahtia.

   esikoisen mitoissa on viimeaikoina kiinnostanu lähinnä se, että onko se jo metrin ja pääseekö se kesällä lintsillä isompien laitteisiin vaikkei ole vielä sillon kolmeakaan. oli se, ja pääsee. me ei tän toisen kanssa olla oikein kellekään edes mainittu mittoja ellei joku ole erikseen kysellyt, ja aika harva on. se että mies on ollut 5kg, on must kiinnostavaa (ja pelottavaa), mutta ne 3-4kg perusbeibet saa mun puolesta olla just sellasia kun ne on. neuvolankin syynäys grammojen perään on vähän rasittavaa..

   Poista
  3. Aaaaaa!! :D En aamuaivoilla tajunnut. Hehheh. Katsotaan. Mutta mulla ei ole mitään käsitystä siitä, mistä ihmiset on kiinnostuneita lukemaan. Hölisen vaan omiani täällä.

   Ai oli syntyessä 5 kiloinen? My lord. Terveiset hänet synnyttäneelle naiselle.

   Poista
 2. Yritin viime kesänä tarjota meidän tytön lapsivieraille (3-6v) coctailtikuissa nakkeja, lihapullia, juustoa, kurkkua, viinirypäleitä ym. eli kaikkea, mistä lapset yleensä tykkää. No niitä syötiin ehkä kolme, joten loput jäi mun (ja koiran) tuhottaviksi. Olisi vissiin pitänyt huijata vähän niitä pikkuotuksia, ja rakentaa coctailtikuista nakkisiili, olisi voinut olla suurempi menestys.. Ensi kesää odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsien makumieltymykset lähentelevät metafysiikkaa. Mahdotonta tietää. Prkl.

   Poista
 3. Superidea! Vanhempi täyttää parin viikon päästä 5v ja edellisille synttäreille toivoi nakkisämpylöitä. Taas on toiveissa nakit. Mutta vielä tärkeämpää, pitää muistaa ostaa itselle toi selviytymispullo. ;)

  VastaaPoista