perjantai 14. syyskuuta 2012

Yksin kotona 2 -tulossa pian

Poikkeuksellinen hetki on käsillä. Jo pelkkä asian ajatteleminen tuntuu oudolta. -Huomenna aamupäivällä lapset tullaan hakemaan yökylään ja me jäädään miehen kanssa kahdestaan kotiin. Ollaan kahdestaan kotona, ilman lapsia. Kokonainen vuorokausi. Aavistan jo nyt sen nomitässitänyttekisi tunteen. Olen käynyt ilman lapsia kaupungilla, lenkillä, elokuvissa, toisessa kaupungissa, baarissa, syömässä, hotellissa ja juhlissa, mutta ilman lapsia en ole tainnut olla kotona muutamaa tuntia pitempään koskaan. Onpas mukavaa.


On meillä ohjelmaakin -juhlat. Huomenna illalla saamme kotiin 16 vierasta, joista 7  on syntymäpäiväsankareita. Iloiseksi minut tekee se, että minut on vapautettu juhlien valmisteluvastuusta. Tähän liittyen olen joutunut ymmärtämään, että seitsemän miehen käsitys hyvästä juhlatarjoilusta ei ole ihan sitä, mitä minä tarjoaisin vieraille kotonani.  Sana kertakäyttöastiat on esiintynyt miesten puheessa muutaman kerran ja minä olen haukkonut henkeäni vieressä. Pieneksi voitoksi koen, että sain ujutettua ruokalistalle jälkiruoan. Koen myös edelleen hämmentäväksi sen tosiasian, että näissä juhlissa ei tarjoilla kuohuviiniä.

Nyt keskityn suunnittelemaan päiväretkeä Ikeaan, jossa saisin tutkia rauhassa torkkupeittoja, ilman sitä vierestä kuuluvaa teatraalista huokailua. Ehkä käyn ostamassa yhden kuohuviinipullon, tai kaksi, ihan varmuuden vuoksi.

4 kommenttia:

 1. Aikuisjuhlista olen itsekin aika ajoin unelmoinut.. One of these days, one of these days...
  Kuulostanko pervolle jos sanon, että olet kyllä kauniin näköinen mimmi noinkin sumealla naamakertoimella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli muuten hankalaa löytää kaikille sopiva ajankohta aikuisjuhlille!

   Mulla on siis oikeasti silmät, nenä ja suukin, vaikka ei kuvien perusteella uskoisikaan.

   Poista
 2. Juu, ei näy karkinsyönti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah. Mä olen siirtynyt ostamaan farkkuni miesten osastolta. :)

   Poista