maanantai 20. helmikuuta 2012

Pihalla

Kompastuin viikonloppuna punaviiniämpäriin, eikä se jostakin kumman syystä edesauttanut flunssasta toipumista. Nyt olen flunssassa ja poden todennäköisesti krapulaa loppuviikolle asti. Luonto ei ole tarkoittanut yli 30-vuotiaita ihmisiä luukuttamaan Britney Spearsin Toxic kappaletta sukkadiskossa kello kuudelta sunnuntaiaamuna. Keho ei kestä. Kukkumisesta maksettava hinta on kova.


Pyörittelin katumusharjoituksena pihalle talven ensimmäisen lumiukon ja sille viereen vauvan, koska yleisö sitä vaati. Iltapäivällä tuijotin hartaana räystäältä tippuvia vesipisaroita. Lumi sulaa. Kevät on tulossa. Esikoinen totesi, että elämä on rakkautta. Ei se vaan kyllä tunnu siltä.

4 kommenttia:

 1. Hui, sä oot sissi...

  Mä oon ihan vaan kuunnellut kaksveen 5yötä kestänyttä hevikonserttia ja ajatus kunnon kalsarikänneistä on mielessä vilahtanut kun yöt ei todellakaan ole ollut nukkumista varten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Justiin tuossa aloin miettiä, että en ole vuosikausiin jaksanut heilua noin myöhään. Mies oli valvonut rähjäävän vauvan kanssa koko yön. Mulla oli varmasti hauskempaa.

   Poista
 2. Hmmm noin hyvästä tekosyystä heruu kyllä säälipisteitä! Kukaan ei koskaa kerro, että darrat pahenee ja pitenee iän myötä. Kaikki puhuu vaan silmäpusseissa ja lisäflaboista ja kertoo millä keinoilla saa itsensä kuosiin. Voisiko joku keksiä darrabotoxin? Ja ei, se juomatta jättäminen ei ole aina vaihtoehto. Mikset muuten ottanut rommitotia flunssaan? Toimii aina. Jos ei muuta niin tekosyynä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ostaisin darrabotoxia. Näillä vuosilla mikään veden kittaaminen drinkkien välissä ei todellakaan toimi. Lähetin justiin miehelle tekstarin, että tuo mulle pullo rommia kun tuut töistä. On ainakin mukavampaa sairastaa, jos ei muuta.

   Poista