perjantai 20. toukokuuta 2011

Mahtava meloni

Olen ilokseni huomannut, että pyöräilykypärätehtaassa on tajuttu, että monen mielestä suurin osa pyöräilykypäristä on rumia. Nykyään on saatavilla monenlaista pottaa niin minimalistille kuin hassuista hatuista diggailevallekin. Näin ollen myös turvallisuusasioissa voi tehdä fashion statementin. Tai siis 2-vuotias voi. Minä ostin kääpiölle Punavuoren peikosta melonikypärän! Eikös olekin mahtava?Se sopii mainiosti kääpiön uuden potkupyörän kaveriksi. Asiasta kiinnostuneille kerrottakoon, että pyörä on merkiltään Puky. Merkin isompi menopeli voitti sveitsiläisen pyörälehden potkupyörävertailun. Sveitsiläisiin on pakko luottaa. Pyörä ostettiin turkulaisilta.

Tieto pyörän saapumisesta Matkahuoltoon herätti minussa ilon lisäksi suunnattoman määrän ahdistusta. Minä makasin sängyllä ja pohdin, olisiko liioittelua hankkia kääpiölle polvi- ja kyynärpääsuojat. Millä tavalla kädet suojataan kaatumistilanteessa? Lapsen hengissäpitämisen ja suojeluvastuun aiheuttama kestoahdistus on välillä hyvä kanavoida ihan konkretiaan.
Onneksi aloittelevan potkijan vauhti ei ainakaan vielä ole kovinkaan päätähuimaava. Vauhti on jopa tuskallisen hidas. Haluaisin kuitenkin tilata jonkun sellaisen pääkääreen, jonka äiti voi laittaa päähänsä lapsen kiivetessä pyöränsä selkään. Se kääre pitäisi tämän äidin pään kylmänä, enkä jännittäisi ihan niin paljon sitä, että mitä jos se nyt kaatuu ja sitä sattuu pahasti.


2 kommenttia:

  1. No on mahtava!
    Kiitos aamun ensimmäisistä hymyistä :D

    VastaaPoista
  2. Minuakin aina hymyilyttää, kun näen sen roikkumassa tuossa eteisen naulakossa.

    VastaaPoista