maanantai 5. toukokuuta 2014

Mustaa harmaata ja valkoista


Takana viisikymmentäviisi asiaa, joista olen ollut onnellinen. Huh. Kaikki tämä hyväntuulisuus alkaa puuduttaa, koska eihän kukaan ole pelkästään onnellinen. Olen viimeistään nyt huomannut, ettei minusta tulisi hyvää Onnellinen perhe-blogin pitäjää. 

Näin ollen, jotta universumi pysyisi tasapainossa, pitäkäämme pieni tauko hyväntuulisuudesta. Seuraava viikko on omistettu kaikille niille pienille, ja vähän isommille asioille, jotka vituttavat. Koska niitä minunlaiseni kyynaama löytää melko vaivatta. Onnellinen ehtii olla sitten myöhemminkin.

-Koska eniten vituttaa kaikki.

8 kommenttia:

 1. Siis mahtavaa. Meinasin jossain vaiheessa kysyä, että miten oikeesti onnistut tässä, multa ei nimittäin irtois. Samalla kun laskeuduit kuolevaisten tasolle, minä sain hyvän mielen luontevasta kyynaama-sanan käytöstä. Liian harvoin käytetty!
  Sulle ehkä vähän parempi mieli tästä:
  http://youtu.be/JOCtdw9FG-s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän aina jotain pientä hyvää keksii, vaikka noin pääosin olisi menossa vähän vaisumpi päivä. Muuten menisi elämä aika päin persettä. Mutta olen nyt kyllä todennut, että tällainen hyväntuuulisuus ei oikein sovi mun luonteelle. Kyynaama (taas!!) kun olen. :)

   Mutta Hamsteri!!! Sinne poskeen se humpsahti!! Tosta vaan!! :D

   Poista
 2. No hih, samasta kirjoittelin juuri tänään omassa blogissani :D Kypsyin reilun parinkymmenen onnellisen kuvan jälkeen ;)
  Iloa elämään toivottaa sulle Nunu (http://ainalahellani.blogspot.fi/)

  VastaaPoista
 3. Minä olen todennut, ettei minusta tulisi hyvää Onnellinen perhe -blogin lukijaa ;) Ärsytyksen aiheiden listaaminen on ihan virkistävää välillä.

  VastaaPoista