keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

#23 StadiKaikesta Hyvinvointivaltio rapistuu-läpäläpätyksestä huolimatta Helsingin kaupunki tarjoaa asukkailleen huikeita palveluita, jotka eivät useimmiten maksa käyttäjälleen juuri mitään.

-Yksi onnellisuutta tuottava asia päivässä, sadan päivän ajan.

6 kommenttia:

 1. Onpas oivaltavia juttuja sulla. Todella mielenkiintoinen tuo ilonpäivät-haaste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä tämänpäiväinen on sellainen juttu, josta pitäisi muistaa olla onnellinen useammin.

   Poista
 2. Hyvä postaus! Mä oon taas ihan mehuissani hyvinvointivaltiosta, ollaan saatu hyvää ilmaista palvelua lapsille niin neuvolan kuin terkkarinkin kautta, nopeasti ja kivuttomasti ja kummallakin kerralla kontrastina on toiminut yksityisen puolen jähmeys ja hitaus. Lämmittää, etenkin kun ollaan irtisanomassa sairauskuluvakuutuksia lapsilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terkkari ja neuvola, kirjastot käytössä, puistot pidetään kondiksessa ja Seurasaareen viedään polttopuuta jotta ihmiset pääsevät grillaamaan. Jätelavat kiertää keräämässä romua, ilmaista liikuntaa lapsille, nuorille ja erityisryhmille ja muut pilkkahinnalla. Ja vaikka mitä muuta. Helsinki <3

   Me irtisanottiin vakuutukset pari vuotta sitten ja ei ole kaduttanut kertaakaan.

   Poista
 3. Kiitos tästä kirjoituksesta! En aikoinaan lapselle edes vakuutusta ottanut, koska Helsingin palvelut ovat erinomaiset. Tämä palveluiden laatu vaikutti myös asuinpaikan valinnassa, Espoo, puhumattakaan Vantaasta, eivät tarjoa yhtä kattavia palveluita. Me olemme muuten saaneet lapselle aina samantien ajan lääkärille omalta terveysasemaltamme. Ja todellakin: olen saanut huonointa palvelua yksityisellä lääkäriasemalla.

  VastaaPoista